آخرین خبرفوری‌ترین هدف ما خاتمه جنگ با ایران است
2بازدید
۲۱

فشار آمریکا و متحدان اروپایی اش به آژانس؛

نظامی بودن برنامه هسته‌ای ایران را تأیید کنید

محمد البرادعی، دبیر کل سازمان انرژی اتمی که چند روز دیگر پست خود را ترک می‌کند، با نگرانی از اعمال این فشارها، بیان داشته که ممکن است غرب در این زمینه منحرف شده و به سمت آنچه هیلاری کلینتون آن را «تحریم های کشنده» علیه ایران می‌نامد، حرکت کند.

نظامی بودن برنامه هسته‌ای ایران را تأیید کنید

سرویس بین‌الملل «تابناک» ـ دولت باراک اوباما و متحدان غربی‌اش، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را تحت فشار گذاشته‌اند تا مدارکی دال بر انحراف برنامه هسته‌ای ایران به سمت تولید سلاح هسته‌ای ارایه دهد.

به گزارش روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز»، این اعمال فشار به آژانس، بخشی از تلاش‌های گسترده ای است که هدف آن اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران است.

بنا بر این گزارش، آمریکا و متحدانش خواستار انتشار عمومی مدارک و فایل‌های‌های رایانه‌ای هستند که نشان می‌دهد فعالیت‌های هسته‌ای ایران به سمت نظامی شدن پیش می‌رود؛ مدارکی که ایران همواره ادعا کرده است که بسیاری از آنها از سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های غربی برای فریب آژانس، فراهم کرده‌اند. در این باره باید گفت که این تلاش‌های آمریکا و متحدانش، حاکی از این است که آنان نسبت به گفت‌وگو با ایران بدبین هستند.

«نیویورک تایمز» می‌افزاید: محمد البرادعی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که چند روز دیگر پست خود را ترک می‌کند، با نگرانی از اعمال این فشار‌ها، گفته که ممکن است غرب در این مورد منحرف شده و به سمت آنچه هیلاری کلینتون آن را «تحریم‌های کشنده» می‌نامد، حرکت کند.

باراک اوباما نیز در این باره اظهار داشته است که در حاشیه اجلاس سران کشور‌ها در سازمان ملل و همچنین در نشست اقتصادی «سن پترزبورگ»، متحدانش را برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران متقاعد کند.

به نظر می‌رسد، پس از چندین ماه فعالیت رسانه‌ای، سیاستمداران و رسانه‌های خارجی درباره اوضاع داخلی ایران، به یکباره و با نزدیک شدن به ارایه گزارش دوره‌ای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران، فعالیت‌های این رسانه‌ها و سیاستمداران به این مسأله جلب شده است. البته باید اشاره کرد که فعالیت و تحلیل رسانه‌های ایران پیرامون مسائل داخلی، این موضوع را تحت‌الشعاع قرار داده و تا به امروز، کمتر تحلیلی در این باره برای آگاهی افکار عمومی از برنامه‌های غرب، برای مقابله با ایران ارایه شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۵ ۱۰:۵۰

مادرس آزادگی را از مکتب امام حسین گرفته ایم تا شهادت پیش خواهیم رفت وتن به ذلت نخواهیم داد..مگر امام حسین خودکشی کرد که ما شهادت را یه نوع خودکشی بنامیم نه عزیزان من وجدانتان را بیدار کنید

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۵ ۱۰:۲۰

ببخشید اسلام به ما خیلی چیزها آموخته که این روزها عکس آنرا به کرات در جامعه می بینیم و خلاف آنچه اسلام گفته عمل میکنیم!!! نه!؟!؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۵ ۱۰:۱۹

به نظر من ایران باید دارای سلاح هسته ای باشد .این خیلی ساده لوهانه است اگر در همسایگی ما و در منطقه ما کشورهایی باشند که این کونه امکانات را داشته باشند وما نداشته باشیم .

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۵ ۰۸:۴۶

این نظرات شما فاقد شماره هست! بنابراین پیدا کردن نظرات بر حسب شماره کمی سخت میشود.
به هر حال امریکا و غربی ها هیچ ...ی نمیتوانند بخورند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۵ ۰۸:۴۵

تحريم كنند راحت شيم!

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۲۲:۴۱

خدا کنه نظر بعضی ها این نباشه

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۱۹:۱۹

ميخواستم به تمام كساني كه پيغام اول تا دهم را گذاشته اند بگويم كه هممون به وسيله دولت سر كاريم !!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۱۸:۱۵

****علاج ما و رهایی از غرب در انجام اولین آزمایش هسته ایست***

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۱۷:۵۰

میخواستم به بعضی ازنظردهندگان بگویم خیلی نترسید

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۱۷:۱۴

ما تا دولت كارآمد و شجاعي مثل دولت دهم داريم غم نداريم. فقط نميدونم اين ماجراي اجازه بازديد از تاسيسات اراك چيه؟ كسي ميدونه؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۱۶:۵۸

با نظر چهارم كاملا موافقم

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۱۶:۵۶

میخواستم به اون کسی که پیغام ششم رو گذاشته بگم تمومش کن!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۱۶:۳۴

وقتي اينهمه تغيير در تيم هسته اي ما براي گفتگو با غرب بوجود آمد بايد هم اين پرونده هنوز مفتوح باشه

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۱۶:۲۷

در هیچ زمانی تا کنون ملت ایران به اندازه این زمان با هم قهر نبوده اند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۱۶:۱۳

آن کسی که پیغام سوم را گذاشته باید به او گفت حماقت با شجاعت فرق می کند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۱۶:۰۴

می خواستم به آن عزیزی که پیغام سوم را گذاشته اند بگویم که اسلام به ما آموخته خودكشي از گناهان كبيره محسوب ميشود.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۱۵:۴۷

در مورد دوستي كه نوشته"اسلام به ما آموخته كه فقط از خدا بايد ترسيدو..."فكر مي كنم اين در مورد كساني مصداق پيدا مي كند كه بقول امام حسين(س):اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۱۵:۲۹

می خواستم به آن عزیزی که پیغام اول را گذاشته اند بگویم که اسلام به ما آموخته که فقط از خدا باید ترسید واگر او نخواهد برگی از درخت بر زمین نخواهد افتاد .

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۱۵:۲۱

نمی دونم نظر من و درج می کنین یا نه اما من که این مدت بین مردم مختلف از دانشجو ها گرفته تا کسبه و بازار و خانواده های نزدیک و دوستان و خیلی های دیگه رفتم اینقد بی انگیزه هستن که ....واقعا بی تفاوتی موج می زنه...فقط می شه برای نجات مملکت دعا کرد!

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۱۳:۴۶

مرسی تابناک

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۴ ۱۳:۱۹

خداآخروعاقبت اين ملت رابخيركندزيرا آش نخورده ودهن سوخته ويا راه دراز باپايپياده رفتن وزخم شدن پا راميماندوبنظر ميرسد نسخه ها دربيرون داردپيچيده ميشود وماخودرابخواب زده ايم.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.