آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
2بازدید
۰

واکنش

علیزاده:دوست داشتم پنجمین تاریخ سازی ام با طلا باشد

در طول یک ماه و نیم گذشته با مصدومیت روبرو بودم و به نوعی بعد از یک ماه‌ونیم در این مسابقات روی پای خود پریدم. کادر پزشکی و مربی‌ام واقعا برایم زحمت کشیدند و دوست داشتم پنجمین تاریخ سازی‌ام با مدال طلا باشد که خب این‌طور نشد.

علیزاده:دوست داشتم پنجمین تاریخ سازی ام با طلا باشد
اولین زن مدال‌آور المپیکی ایران گفت: از همه بیشتر برای تمام دختران ایران خوشحالم که در المپیک مدال گرفتم و حالا در دوره‌های بعد شاهد درخشش آنها خواهیم بود.

گزارش تابناک ورزشی،‌ کیمیا علیزاده بعد از به دست آوردن برنز المپیک و اولین مدال تاریخ المپیک ایران در بخش بانوان عنوان کرد: فکر می‌کردم پنجمین تاریخ‌سازی را نیز با کسب مدال طلا انجام دهم اما خب شاید تمریناتی که انجام داده بودم و تلاشی که کردم به اندازه برنز بود. شرمنده استاد، پدر و مادر و مسئولان فدراسیون شدم که در طول این مدت واقعا به من کمک کردند.

وی ادامه داد: برای تمام دختران ایران خوشحالم که حالا در المپیک صاحب مدال هستند. به امید خدا از این بعد می‌توانیم برای مدال‌آوری این عزیزان در المپیک امیدوار باشیم چون به نوعی راه باز شد، البته امیدوارم مدال‌ها هر روز خوش‌رنگ‌تر شود.

اولین مدال‌آور تاریخ بانوان ایران در المپیک تصریح کرد: در طول یک ماه و نیم گذشته با مصدومیت روبرو بودم و به نوعی بعد از یک ماه‌ونیم در این مسابقات روی پای خود پریدم. کادر پزشکی و مربی‌ام واقعا برایم زحمت کشیدند و دوست داشتم پنجمین تاریخ سازی‌ام با مدال طلا باشد که خب این‌طور نشد. شاید اگر داوران اجازه می‌داند و آن ضربه صورتی که زدم درست بازبینی می‌شد حالا در فینال بودم.

وی گفت: به هر حال شرمنده شدم ولی باز هم برای تمام دختران ایران خوشحالم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.