آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
10بازدید
۰

واکنش رئیس حراست فدراسیون فوتبال به تبانی در قراردادها

 رئیس کمیته حراست فدراسیون فوتبال گفت: اینکه وزیر ورزش اعلام کرده در برخی قراردادها تبانی صورت گرفته را نشیندم اما این مورد را بررسی خواهیم کرد.
به گزارش تابناک ورزشی،محمدحسین حمیسی رئیس کمیته حراست فدراسیون فوتبال در مورد اینکه وزیر ورزش اعلام کرده در خصوص قرارداد باشگاه‌ها تبانی‌هایی صورت گرفته، گفت: من این موضوع را نشنیده‌ام چراکه درگیر برگزاری این کارگاه آموزشی بودیم و حالا در آینده این مسئله را بررسی می‌کنیم. یکی از مواردی که کمیته اخلاق راه‌اندازی شد به خاطر رسیدگی به این مسائل بود تا ناهنجاری‌ها و تخلفاتی که در فوتبال رخ می‌دهد با تشکیل پرونده در این کمیته با حضور قضات خوبی که به آن رسیدگی می‌کنند صورت بگیرد.

وی در مورد اینکه اخیرا به عکس گرفتن ورزشکاران با برخی چهره‌ها ایراد گرفته شده و آنها را احضار می‌کنند گفت: به هر حال ورزشکاران الگوی جامعه هستند و چشم جوانان به آنها است. باید مراقب رفتارهای خودشان باشند شاید اگر کس دیگری عکس بگیرد، ایراد دیگری نداشته باشد اما وقتی ورزشکاران عکس می‌گیرند حساسیت به وجود می‌آورد و باید بیشتر در این زمینه رعایت کنیم تا خود آنها هم در این مسائل وارد نشوند.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.