آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
4بازدید
۱

ادعای محکومیت تبعه لبنانی-آمریکایی در ایران

"آسوشیتدپرس" ادعا کرده که یک تبعه لبنانی-آمریکایی که در ایران به اتهام جاسوسی در بازداشت بسر می‌برد، به ۱۰ سال زندان محکوم شده است.

به گزارش فارس رسانه غربی از مجازات 10 سال زندان برای تبعه لبنانی-آمریکایی بازداشت شده در ایران به اتهام جاسوسی خبر داده است.

آبان ماه سال گذشته بود که تبعه لبنانی- آمریکایی به نام «نزار زکا» به اتهام جاسوسی برای آمریکا در ایران بازداشت شد.

پس از آن رسانه‌های مختلف از جمله رسانه‌های لبنانی از ارتباط خاص او با آمریکا خبر دادند تا جایی که الاخبار گزارش داد: جاسوس بازداشت‌شده در حال تدارک برگزاری تظاهرات در ایران بود.

با گذشت 6 ماه از بازداشت، یک خبرگزاری غربی در گزارشی تایید کرد «نزار زکا» با تأیید وزارت خارجه ایالات متحده به ایران سفر کرده و از آمریکا برای پیش بردن «پروژه‌هایش» پول دریافت کرده بود.

حالا امروز سه شنبه یک خبرگزاری آمریکایی‌ در گزارشی به نقل از «طرفداران نزار زکا» گزارش داده که او در ایران به 10 سال زندان و پرداخت 4.2 میلیون دلار، محکوم شده است.

به گزارش آسوشیتدپرس، «جیسون پوبلت» وکیل آمریکایی نزار زکا در بیانیه‌ای اعلام کرده که دادگاه انقلاب تهران، حکم 60 صفحه‌ای درباره موکلش ارائه داده‌اند.

هنوز در رسانه‌های داخل ایرانی خبری مبنی بر انتشار حکم این متهم به جاسوسی در ایران منتشر نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۶/۳۰ ۲۲:۱۵

خوشبختانه ربطی نداشت

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.