آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
4بازدید
۰

پاسخ مقتدی صدر به معارضان عربستان

مقتدی صدر در پاسخ به نامه جمعی از معارضان عربستان سعودی آن‌ها را به مبارزه مسالمت‌آمیز دعوت کرد.

به گزارش فارس، «مقتدی صدر» رهبر جریان الصدر عراق، در پاسخ به نامه جمعی از معارضان شیعی عربستان سعودی نوشته است: شما در قلب ما جای دارید و هرگز رنج‌های شما را فراموش نکرده و نخواهیم کرد.

به نوشته السومریه نیوز، وی در این نامه بر پیگیری مبارزه از راههای غیر تروریستی تأکید کرده و آورده است: خداوند شما را با طائفی‌گری و تندروی آزمایش کرده است و نباید به دامن ان بیفتید و باید در راه اعتدال و انصاف ثابت قدم باشید.

در این نامه آمده است: دولت سعودی به تدریج در حال چشیدن مزه تروریسم است و در حال درک این موضوع است که تروریسم ارتباطی با مذهب ندارد و این مسأله به تدریج باعث دوری دولت سعودی از تروریسم خواهد شد.

مقتدی صدر پیش از این از عربستان سعودی خواسته بود تا برای کاهش تنش طائفی‌گری در منطقه، آزادی بیشتری به شیعیان بدهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.