آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
5بازدید
۰

تکرار ادعاهای ضد ایرانی در نشست راهبردی ابوظبی

سومین نشست راهبردی ابوظبی امروز یکشنبه با حضور 400 شخصیت آغاز شد و بارزترین نکات در سخنرانی‌های نخستین این نشست تکرار ادعاهایی علیه ایران و نقش آن در منطقه بود.

تکرار ادعاهای ضد ایرانی در نشست راهبردی ابوظبی
سومین نشست راهبردی ابوظبی امروز یکشنبه با حضور 400 شخصیت آغاز شد و بارزترین نکات در سخنرانی‌های نخستین این نشست تکرار ادعاهایی علیه ایران و نقش آن در منطقه بود.
 

به گزارش تابناک، امروز (یکشنبه) سومین «نشست استراتژیک ابوظبی 2016» که مرکز سیاست‌های امارات با همکاری وزارت خارجه، شورای آتلانتیک و دیگر همکاری‌های بین‌المللی برگزار می‌شود، آغاز شد و دو روز به طول خواهد کشید.  

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی امارات «وام»، بیش از 400 شخصیت سیاسی، اقتصادی و دیپلماتیک از سر تا سر جهان در این کنفرانس شرکت دارند.

«انور قرقاش» وزیر مشاور در امور خارجه امارات در این کنفرانس گفت: در نتیجه سیاست‌های سابق، اکنون باید منتظر نشانه‌های تغییرات جدید در سیاست‌های جدید آمریکا باشیم.

وی در ادامه ادعا کرد: ما بهای سیاست‌های طایفه‌ای را در منطقه می‌پردازیم و به وضوح نقش ایران در این زمینه در کشورهایی مانند یمن، بحرین، عراق و سوریه را می‌بینیم؛ ایران باید مانند یک کشور رفتار کند نه اینکه منبعی برای صادر کردن کودتاهای طایفه‌ای باشد.

«محمد آل الصباح» وزیر خارجه سابق کویت نیز در این نشست مدعی شد: سه عامل ، منبع خطر بر امنیت منطقه‌ای ما هستند: ایران، تروریسم و اسرائیل. همانطور که یک چالش مهم یعنی چالش اقتصادی داریم.

محمد آل صباح افزود: در خلال مذاکرات هسته‌ای ایران با غرب، تهران بر بررسی وضعیت بحرین و سوریه در ضمن مذاکرات هسته‌ای اصرار داشت.

این مقام کویتی سپس مدعی شد: ایران به عنوان کشوری شیعی، به خودش آنگونه نگاه می‌کند که رُم قدیم و کلیسای روم نسبت به مسیحیان سایر جهان می‌نگریست و خودش را مرجع کل مسیحیان جهان می‌دانست.

محمد آل صباح در ادامه مدعی شد «علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی» پیشتر به وی گفته است: ما فارس‌ها به فارسی بودن و تاریخ خود افتخار می‌کنیم و اسلام آمد تا آن را بیاراید نه آن را محو کند. من این افتخار کردن را در مصر هم نمی‌بینم با اینکه قدیمی‌تر از ایران است.

 
 
 
 
 
فارس

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.