یک سعودی دبیرکل سازمان همکاری اسلامی شد
سازمان همکاری اسلامی دبیر کل جدید خود را به جای «ایاد مدنی» که مدتی قبل به خاطر اظهارات جنجالی اش علیه عبد الفتاح السیسی رئیس جمهور مصر مجبور به استعفا شد، انتخاب کرد.

سازمان همکاری اسلامی دبیر کل جدید خود را به جای «ایاد مدنی» که مدتی قبل به خاطر اظهارات جنجالی اش علیه عبد الفتاح السیسی رئیس جمهور مصر مجبور به استعفا شد، انتخاب کرد.
در بیانیه سازمان همکای اسلامی آمده است که عثیمین روز پنجشنبه (۱۷ نوامبر ۲۰۱۶) با اجماع آراء به عنوان دبیر کل این سازمان برای دوره ۵ ساله آینده انتخاب شد تا بدین ترتیب، یازدهمین دبیر کل این سازمان شود.
عثیمین قبل از این مدیر کل دفتر دبیر کل مستعفی سازمان همکاری اسلامی و وزیر امور اجتماعی عربستان سعودی بود.
گفتنی است که ایاد مدنی پس از اظهارات جنجالی اش درباره عبد الفتاح السیسی رئیس جمهور مصر که خشم و اعتراض این کشور را به دنبال داشت، مجبور به کناره گیری از سمت خود شد تا جلوی بروز بحران جدید میان قاهره و ریاض گرفته شود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
اسلام واقعی در عربستان است.
حتما مسلمون واقعی سلمان شاه و پسر کودک کشش است
سازمان همکاری سعودی بگیم بهتره چون از همه اقدامات سعودی ها حمایت قاطع کرده و میکند بهتره ایران از این سازمان بی معنی و بدرد نخور خارج بشه
فعلا که ال سعود با دلارهای مفتش سازمان را قبضه کرده
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.