آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
2بازدید
۶

خودروی زائران در آزاد راه همدان-ساوه منفجر شد

خستگی و خواب آلودگی راننده خودروی سواری منجر به واژگونی این وسیله نقلیه شده که در این سانحه یک نفر مصدوم شدند.

رئیس پلیس راه استان همدان گفت: یک دستگاه خودروی زائران اربعین حسینی پس از واژگونی در آزاد راه همدان ساوه به علت نشت بنزین منفجر شده و در آتش سوخت.

سرهنگ رضا عزیزی، فرمانده پلیس راه استان طی گفتگو با خبر آنلاین با اعلام مطلب فوق افزود: یک دستگاه خودروی سواری حامل زائران کربلا با پنج سرنشین در آزاد راه همدان به ساوه بعد از پل جهان آباد واژگون شد.

وی خاطرنشان کرد: خستگی و خواب آلودگی راننده خودروی سواری منجر به واژگونی این وسیله نقلیه شده که در این سانحه یک نفر مصدوم شدند.

سرهنگ عزیزی اظهار داشت: پس از واژگونی وسیله نقلیه سرنشینان آن از خودرو خارج شدند ولی به علت نشت بنزین این خودرو منفجر و دچار آتش سوزی شد.

رئیس پلیس راه استان همدان با ذکر اینکه دامنه انفجار و آتش سوزی به هیچ یک از سرنشینان صدمه ای وارد نکرده، گفت: این خودرو با کمک آتش نشانی خاموش شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

برنج سادات۱۳۹۵/۰۹/۰۸ ۰۲:۵۶

خدایا.................................

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۵ ۲۱:۵۳

این خودرو اسم نداشته؟ احتمالا 405 یا پارس نبوده؟

زینال روان پریش۱۳۹۵/۰۹/۰۵ ۲۱:۳۰

پراید نبوده ؟

قاسم۱۳۹۵/۰۹/۰۵ ۲۰:۲۰

سلام شانس آوردند کمربند نبستند وگرنه همشون سوخته بودن

ناظر۱۳۹۵/۰۹/۰۵ ۲۰:۰۲

بابا داعش كيلويى چند تو حادثه قطار واتوبوس و سوارى هاى مختلف ديگه داعش فكرنكنم كارى كنه چون اون هيچوقت با تمام توانش هم نمى توانست اينقدر تلفات بزنه

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۰۵ ۱۹:۴۵

چه جمعه خونینی داشتیم.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.