انهدام باند خالکوبی نمادهای شیطان پرستی

قاضی منصوری از دستگیری اعضای باند خالکوبی و تتوی نمادهای شیطان پرستی و مستهجن روی بدن پسران و دختران جوان خبر داد .
کد خبر: ۶۴۸۰۲۷
|
۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۱:۱۳ 13 December 2016
|
5360 بازدید
قاضی منصوری از دستگیری اعضای باند خالکوبی و تتوی نمادهای شیطان پرستی و مستهجن روی بدن پسران و دختران جوان خبر داد .

قاضی منصوری در گفت و گو با خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: با توجه به گسترش تبلیغات فعالیت این باند در شبکه های اجتماعی و وصول برخی گزارش ها، اقدامات اطلاعاتی برای بررسی بیشتر این موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: پس از چند ماه کار اطلاعاتی مشخص شد 3 عضو اصلی این باند با اجاره یک واحد مسکونی اقدام به تبلیغات فعالیت غیرقانونی و مجرمانه خود در فضای مجازی کرده و دختران و پسران را به این واحد دعوت کرده و اقدام به انجام تتو روی بدن آنها با تصاویر غیراخلاقی، نمادهای شیطان پرستی، نمادهای فرهنگ غربی و مبتذل می کردند.

وی با بیان اینکه 3 متهم اصلی این پرونده با قرار بازداشت روانه زندان شده اند اظهار کرد: در برخی موارد، این متهمان اقدام به برقراری روابط نامشروع با دختران و زنان کرده بودند.
وی در پایان با بیان اینکه شاکیان می توانند برای پیگیری شکایت خود به مجتمع قضایی ناحیه یک شمیران مراجعه کنند گفت: دادستانی با اینگونه فعالیت ها که مصداق فعل حرام و گسترش فرهنگ ابتذال و بی بندوباری است قاطعانه برخورد می کند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟