آخرین خبرسیلاب و برف در راه ۷ استان کشور
1بازدید
۰

درخواست فیفا از بلاتر برای بازگرداندن خودرو و راننده

به بلاتر اجازه داده شده بود که تا پایان بررسی حکم‌اش توسط دادگاه عالی ورزش، ماشین مرسدس بنز فیفا را در اختیار داشته باشد.

درخواست فیفا از بلاتر برای بازگرداندن خودرو و راننده

از رییس پیشین فیفا که به دلیل فساد مالی محروم شده‌ است خواسته شد خودروی مرسدس بنز خود را به فیفا بازگرداند.

به گزارش ایسنا و به نقل از news talk، سپ‌ بلاتر سوییسی رییس سابق فیفا که تا ماه گذشته قصد داشت محرومیت خود را با اعتراض به دادگاه‌ عالی ورزش بردارد، هنوز اتومبیل و راننده فدراسیون جهانی فوتبال را در اختیار دارد.

به بلاتر اجازه داده شده بود که تا پایان بررسی حکم‌اش توسط دادگاه عالی ورزش، ماشین مرسدس بنز فیفا را در اختیار داشته باشد اما دو هفته پیش حکم نهایی بلاتر صادر شد و محرومیت ۶ ساله او پابرجا ماند، بر این اساس او باید اتومبیل و راننده‌اش را به فیفا تحویل دهد.

بلاتر ماه اکتبر سال گذشته به دلیل پرداخت وجه خارج از برنامه به میشل پلاتینی محروم شد. ابتدا مدت محرومیت او هشت سال بود اما کمیته انضباطی فیفا این میزان را کاهش داد.

بلاتر ۸۰ ساله از سال ۱۹۹۸ در فیفا مشغول به کار بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.