آخرین خبرساخت افزایشی؛ مسیر تازه فولاد مبارکه برای خلق کسب‌وکارهای جدید و تحول در تولید صنعتی
2بازدید

رهبر کره: به جای مسیح مادربزرگم را پرستش کنید!

رهبر کره: به جای مسیح مادربزرگم را پرستش کنید!
رهبر کره‌شمالی ظاهرا جشن‌های کریسمس را ممنوع کرده و به شهروندان دستور داده تا مادربزرگش «کیم جونگ - سوک» را به جای حضرت مسیح (ع) در کریسمس عبادت کنند!
 
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه ایندیا تایمز، کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی همچنین بر پا کردن درخت کاخ و تزئین آن برای کریسمس را ممنوع کرده است.

مادربزرگ اون، در سال ۱۹۱۹ در کریسمس متولد شد. او یک چریک ضد ژاپن و فعال کمونیست بود که با کیم ایل سونگ، بنیانگذار کره‌شمالی ازدواج کرد.
 
مادربزرگ کیم جونگ اون که در کره‌شمالی به عنوان «مادر مقدس انقلابی» شناخته می‌شود، سال ۱۹۴۹ در سن ۲۹ سالگی به صورت مرموزی درگذشت.

رهبر پیونگ‌ یانگ سال ۲۰۱۴ هم استفاده از درخت کریسمس در روز کریسمس را ممنوع اعلام کرده بود.

کره‌شمالی کشوری بی‌دین است و هیچ دین و مذهبی ندارد. طبق اعلام مقام‌های کره‌شمالی، مسیحیان ۱.۷ درصد از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند در حالی که ۶۴.۳ درصد بی‌ دین‌هایی هستند که پیرو عقاید «جوچه» هستند، ۱۶ درصد پیرو شمنیسم کره‌ای، ۱۳.۵ درصد پیرو چوندوئیسم و ۴.۵ درصد بودایی هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.