آیت الله بطحائی:
اصولگرا، اعتدالی و اصلاح طلب در خدمت نظام اسلامی باشند
نماینده مجلس خبرگان رهبری گفت: اصولگرایی، اصلاحطلبی و اعتدال همه باید در خدمت نظام اسلامی باشند.
به گزارش فارس جلسه شورای مرکزی خانه احزاب ایران در ساختمان این تشکل به ریاست قدرت علی حشمتیان برگزار شد.
برپایه این خبر آیتالله سیدهاشم بطحائی گلپایگانی نماینده مجلس خبرگان رهبری در سی و سومین جلسه شورای مرکزی خانه احزاب ایران اظهار داشت: اصولگرایی، اصلاحطلبی و اعتدال همه باید در خدمت نظام اسلامی باشند.
در سی و سومین جلسه شورای مرکزی خانه احزاب ایران ابتدا دبیر کمیته پشتیبانی و مالی گزارشی از وضعیت خانه امور احزاب اعلام کرد که پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد تا جهت رفع مشکلات این کمیته در مورد واریز حق عضویت اعضای خانه احزاب مکاتبه و پیگیری کند.
محمدجواد حق شناس رئیس کمیته حقوقی و داوری و محبی نائب رئیس این کمیته گزارشی از خانه احزاب ارائه کردند.
در این جلسه مرتضوی کیاسری، حسین کمالی، محمدحسن غفوری فر، حسین کاشفی، کنعانی مقدم، محمدجواد حق شناس، بهادر ولیزاده و فاطمه راکعی در رابطه با پیشبرد اهداف خانه احزاب نظرات خود را بیان کردند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.