آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
4بازدید
۰

فروزنده: نمی توانیم به ریاست جمهوری بی تفاوت باشیم

عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی گفت: هدف این جبهه انتخابات ریاست جمهوری نیست.

به گزارش تسنیم،، لطف‌الله فرونده عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در نشستی با طلاب حوزه علمیه ایروانی که عصر امروز (چهارشنبه 13 بهمن) برگزار شد به تشریح برنامه‌های این جبهه پرداخت و گفت: ما در جبهه مردمی نیروهای انقلاب از حضور و ورود همه قشرها استقبال می‌کنیم چرا که این جبهه کاملا مردمی است.

وی افزود: مجمعی که نیروهای جوان و انقلابی در کنار یکدیگر جمع شوند خودش یک جنبش و حرکت است.

عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی گفت: یکی از اهداف این جبهه پیگیری آرمانها و گفتمان انقلاب اسلامی است.

فروزنده با بیان اینکه هدف از تشکیل جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی انتخابات آتی نیست، خاطر نشان کرد: هدف ما تبیین گفتمان انقلاب اسلامی است اما با تبیین گفتمان انقلاب اسلامی نمی‌توان به مسئله ریاست جمهوری بی‌تفاوت بود.

معاون پارلمانی رئیس دولت نهم،‌ با بیان اینکه فعالیت جبهه مردمی نیروهای انقلاب به صورت مستمر پیگیری خواهد شد، گفت: اگر این جبهه در انتخابات آینده پیروز شود یا شکست بخورد باقی خواهد ماند.

وی با تشریح فرآیند انتخاب کاندیدای مورد نظر از این جبهه، اظهار کرد: کسانی که وارد این جبهه می‌شوند از نظر یک سری شاخصها از جمله ولایتمداری، کارآمدی، مقبولیت، توانایی کار تشکیلاتی و ... مورد بررسی قرار می‌گیرند که پس از بررسی به عنوان مثال ما به یک لیست 30 نفره می‌رسیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.