آخرین خبرسیلاب و برف در راه ۷ استان کشور
5بازدید
۰

خودکشی، سالانه ۴ میلیارد دلار به اقتصاد ژاپن ضرر می‌زند

شبکه ملی «ان اچ کی» ژاپن اعلام کرد، اقتصاد این کشور در سال بیش از ۴ میلیارد دلار به دلیل خودکشی ژاپنی‌ها متضرر می‌شود.

شبکه ملی «ان اچ کی» ژاپن اعلام کرد، اقتصاد این کشور در سال بیش از ۴ میلیارد دلار به دلیل خودکشی ژاپنی‌ها متضرر می‌شود.

به گزارش مهر به نقل از پایگاه خبری راشاتودی، شبکه ملی  «ان اچ کی»  ژاپن در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد، ضرر احتمالی به اقتصاد این کشور به دلیل خودکشی ژاپنی‌ها به بیش از ۴ میلیارد دلار در سال می‌رسد.  

 بر اساس آمار وزارت بهداشت ژاپن، از سال ۱۹۹۸ میلادی به بعد موارد خودکشی در این کشور به بیش از ۳۰ هزار مورد در سال افزایش پیدا کرده است.

تحقیقات اخیر دانشگاه «وارتون» نشان می دهد که علت آمار بالای خودکشی در ژاپن به شرایط نامطلوب اقتصادی، بیکاری، تغییر ساختارهای خانواده، افسردگی و دسترسی اندک به خدمات درمانی بازمی‌گردد.

همچنین گفته می‌شود که خودکشی در میان جوانان ژاپنی بیشترین تاثیر منفی را بر روی اقتصاد این کشور می‌گذارد.

ژاپن بعنوان یکی از کشورهای بسیار پرکار در جهان شناخته می شود و فشار کاری یکی از دلایل اصلی خودکشی در این کشور است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.