آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
1بازدید
۰

افزایش ۷ درصدی قیمت چای به نفع کشاورز نیست

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس با بیان اینکه افزایش ۷ درصدی قیمت چای به نفع کشاورز نیست، گفت: محور توسعه گیلان دو محصول برنج و چای است کشاورزی است و باید این مهم مورد توجه قرار گیرد.

محمد حسین قربانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه محور توسعه گیلان دو محصول برنج و چای است کشاورزی است، افزود: در سال 94 و 95، دولت 100 میلیارد تومان به صنعت چای اختصاص داد که در سال 96 نیز این رقم  30 درصد افزایش پیدا کرد و همین امر سبب رضایتمندی در بین کشاورزان بود.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: علی رغم تمهیدات ویژه برای توجه به بحث صنعت چای و احیای باغات چای اما قیمت اعلام شد برای این محصول باعث ناامیدی کشاورزان شد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: انتظار آن بود که در سال جدید دولت و شورای اقتصاد قیمت چای را متناسب با تورم و افزایش حقوق کارگر و لوازمات جانبی افزایش دهد اما متاسفانه تنها 7 درصد قیمت چای افزایش پیدا کرد که این مهم به هیچ عنوان برای کشاورز مقرون به صرفه نیست.

وی یادآور شد: به نظر می رسد با این روند زمینه برای قاچاق و توجه به واردات بی رویه صنعت چای مهیا خواهد شد درحالی که قیمت واقعی محصولات می تواند برای کشاورزان دلگرم کننده باشد و اگر تعرفه چای بر اساس نیاز واقعی تعریف شود صنعت چای احیا خواهد شد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: قیمت چای باید واقعی باشد چراکه بر اساس هزینه داشت، برداشت، کارگر و  صنایع تبدیلی با این 7 درصد مغایرت خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.