آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
2بازدید

سرمايه‌گذاري سازمان لیگ برای باشگاه‌ها!

دو باشگاه پرسپوليس و استقلال به طور جداگانه در اين بانك سرمايه‌گذاري كردند اما سرمايه گذاري سازمان ليگ شامل همه باشگاه‌ها مي شود و سود حاصل از آن به پرسپوليس و استقلال هم داده مي‌شود.

رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال از سرمايه‌گذاري براي باشگاه‌ها در يك بانك خصوصي خبر داد.

عزيز محمدي در گفت‌وگو با فارس درباره سرمايه‌گذاري 2 ميليارد توماني سازمان ليگ در بانك خصوصي تات اظهار داشت: اين سرمايه‌گذاري پس از پيشنهاد فدراسيون فوتبال انجام شد و قرار است سود حاصل از اين سرمايه‌گذاري به تمامي باشگاه‌ها داده شود. ما براي رسيدن سود به همه باشگاه‌ها در اين بانك سرمايه‌گذاري كرديم.

وي افزود: دو باشگاه پرسپوليس و استقلال به طور جداگانه در اين بانك سرمايه‌گذاري كردند اما سرمايه گذاري سازمان ليگ شامل همه باشگاه‌ها مي شود و سود حاصل از آن به پرسپوليس و استقلال هم داده مي‌شود.

محمدي درباره اينكه گفته مي‌شود سرمايه‌گذاري در اين بانك خصوصي به خواسته علي‌آبادي صورت گرفته؛ عنوان كرد: اين موضوع صحت ندارد و اين پيشنهاد فدراسيون فوتبال بود كه در اين بانك سرمايه‌گذاري كنيم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.