آخرین خبرقتل فجیع ۲ برادر در محل کارشان
2بازدید

5سال و 3ماه محرومیت دوپینگی‏ها

رامین احمدی طهماسبی سخنگوی ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ضمن اعلام این خبر گفت: محرومیت محمد پراش از 31 تیرماه اعمال خواهد شد. اما مدت زمان محرومیت احسان طهماسبی و وحید عبدی به ترتیب از 16 و 21 مردادماه لحاظ می‎شود.

شورای صدور رای ستاد ملی مبارزه با دوپینگ (نادو) حکم محرومیت مربوط به ورزشکاران متهم به استفاده از مواد نیروزا در رشته‎های دوچرخه سواری، دوومیدانی و پاورلیفتینگ جانبازان و معلولان را اعلام کرد.

به گزارش مهر، محمد پراش دوچرخه‎سوار دوپینگی است که بر اساس تصمیم صبح امروز (شنبه) شورای صدور رای ستاد ملی مبارزه با دوپینگ (نادو) 15 ماه از حضور در میادین محروم خواهد بود.

همچنین احسان طهماسبی و وحید عبدی نیز ورزشکارانی هستند که از رشته‏های دوومیدانی و پاورلیفتینگ جانبازان و معلولان متهم به استفاده از مواد نیروزا شده بودند. این دو ورزشکار هر یک به مدت 2 سال از حضور در میادین محروم خواهند بود.

رامین احمدی طهماسبی سخنگوی ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ضمن اعلام این خبر گفت: محرومیت محمد پراش از 31 تیرماه اعمال خواهد شد. اما مدت زمان محرومیت احسان طهماسبی و وحید عبدی به ترتیب از 16 و 21 مردادماه لحاظ می‎شود.

وی تاکید کرد: این ورزشکاران تا پایان زمان محرومیت خود حق شرکت در هیچ رقابت داخلی یا خارجی را نخواهند داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.