آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۰

غرامت سه میلیون دلاری به جمعیت مسلمانان آمریکا

شهرداری منطقه برناردز در ایالت نیوجرسی موافقت کرد به دلیل رد اجازه ساخت مسجد جدید از سوی "جمعیت مسلمانان، به این جمعیت سه میلیون و 250 هزار دلار غرامت پرداخت کند.

شهرداری منطقه برناردز در ایالت نیوجرسی موافقت کرد به دلیل رد اجازه ساخت مسجد جدید از سوی "جمعیت مسلمانان، به این جمعیت سه میلیون و 250 هزار دلار غرامت پرداخت کند.
 
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دادگستری آمریکا طی بیانیه‌ای اعلام کرد شهرداری منطقه برناردز در ایالت نیوجرسی موافقت کرد به دلیل رد اجازه ساخت مسجد جدید از سوی "جمعیت مسلمانان"، در پرونده حقوقی به این جمعیت سه میلیون و 250 هزار دلار غرامت پرداخت کند.

در این بیانیه آمده است: به عنوان بخشی از این توافق، شهرداری برناردز به جمعیت مسلمانان اجازه ساخت مسجد جدید را خواهد داد. در توافقی دیگر میان شهرداری برناردز و جمعیت مسلمانان، شهرداری موافقت کرد سه میلیون و 250 هزار دلار به عنوان غرامت و هزینه‌های قضایی به این جمعیت پرداخت کند.

جمعیت مسلمانان در ماه نوامبر سال 2016 درخواستی جهت احداث مسجدی جدید به مساحت 4 هزار متر مربع را مطرح کرد؛ اما این درخواست از سوی شهرداری برناردز رد شد. در این رابطه، سازمان مسلمانان " بسکینگ ریج" وارد اقدامات قضایی علیه شهرداری شد. این اقدام شهرداری برناردز مغایر با قوانین آزادی مذاهب در آمریکا بود و رای به نفع مسلمانان صادر شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.