آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
1بازدید

مذاکرات آستانه به تعویق افتاد

وزارت خارجه قزاقستان امروز (پنجشنبه) اعلام کرد: دور جدید مذاکرات آستانه برای برقراری سازش در سوریه که قرار بود ۱۲ و ۱۳ ژوئن برگزار شود به تاخیر افتاده است.

وزارت خارجه قزاقستان امروز (پنجشنبه) اعلام کرد: دور جدید مذاکرات آستانه برای برقراری سازش در سوریه که قرار بود ۱۲ و ۱۳ ژوئن برگزار شود به تاخیر افتاده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سخنگوی وزارت خارجه قزاقستان اعلام کرد: دور آتی مذاکرات صلح سوریه در آستانه قزاقستان برای چندین هفته به تعویق افتاده است.

این سخنگو گفت: طبق اطلاعاتی که از کشورهای تضمین کننده روند آستانه دریافت کردیم نمایندگان روسیه، ترکیه و ایران نشست‌های کارشناسی در آستانه را طی روزهای آتی پیگیری می‌کنند و مسائل مرتبط به توافق‌های پیشین روی چهار منطقه کاهش تنش در سوریه و سایر مسائل با هدف تقویت رژیم آتش بس را بررسی می‌کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.