آخرین خبرنخستین زنی که رئیس‌جمهور بلغارستان شد
2بازدید

سلاح خطرناک قطر برای دفاع از خود

سلاح خطرناک قطر برای دفاع از خود
خبرگزاری بلومبرگ آمریکا با اشاره به ابزارهایی که قطر برای مجازات کشور امارات در زمینه اقتصادی در اختیار دارد نوشت در صورت عدم دستیابی به توافقی برای حل و فصل اختلاف موجود میان دوحه و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس ممکن است قطر صادرات گاز به امارات را قطع کند.

به گزارش العالم، خبرگزاری اقتصادی بلومبرگ با کم اهمیت شمردن محاصره دوحه به دلیل وجود منافذ و بندرگاه های فراوان برای بهره برداری در تجارت خارجی قطر، پیش بینی کرد با تشدید این بحران قیمت جهانی نفت افزایش پیدا کند.
 
این خبرگزاری خاطرنشان می کند در صورت افزایش تنش، سلاح خطرناک قطر برای دفاع از خودش قطع صادرات گاز طبیعی به امارات از طریق خط لوله دلفین است. طرح گازی دلفین یک طرح مشترک میان قطر، امارات و عمان است.
 
این نخستین طرح انتقال گاز طبیعی تصفیه شده بین کشورهای خلیج فارس و بزرگ ترین مشارکت در زمینه انرژی در منطقه است که بیش از یک سوم نیاز امارات را تأمین می کند.
دبی در سال 2016، حدود 1.25 تن گاز طبیعی از دوحه وارد کرد که این رقم 40 درصد از مجموع واردات گاز طبیعی آن است که به 3.12 میلیون تن می رسد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۲۸ ۰۰:۵۱

سلاح ایمان پس چی?!!!!!

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۲۷ ۲۳:۰۹

امارات برای تامین گاز مجبور بیاد پیش ایران

مجید۱۳۹۶/۰۳/۲۷ ۱۳:۲۰

آخ چی میشه قطر بزنه به سیم آخر و گاز به امارات رو قطع کنه

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۲۷ ۱۲:۲۴

وقتی امارات با قطر قطع ارتباط میکند بایدبه این مسئله هم فکر کند که ممکنست قطر مقابله به مثل نماید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.