آخرین خبرافشاگری رنجبران از ادعای جنجالی درباره انتخاب رهبری
0بازدید

توافق آمریکا و چین درباره خلع سلاح هسته‌ای در کره

توافق آمریکا و چین درباره خلع سلاح هسته‌ای در کره
مقامات چین و آمریکا توافق کردند که تلاشها و اقدامات در راستای خلع سلاح هسته ای شبه جزیره کره باید «کامل، قابل اثبات و برگشت ناپذیر» باشد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، رسانه دولتی چین روز شنبه در گزارش خود پیرامون نتایج مذاکرات میان مقامات بلندپایه پکن و واشنگتن در هفته گذشته اعلام کرد که چین و آمریکا با یکدیگر توافق کردند که اقدامات در راستای خلع سلاح هسته ای شبه جزیره کره باید «کامل، قابل اثبات و برگشت ناپذیر» باشد.

«رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا روز پنج شنبه در دیدار با دیپلماتهای بلندپایه و فرماندهان دفاعی چین اظهار داشت که واشنگتن مقامات پکن را به افزایش فشارهای اقتصادی و سیاسی بر کره شمالی ترغیب می کند.

سند این توافق همچنین بر لزوم تعهد کامل و پایدار به قطعنامه های شورای امنیت و اِعمال فشار برای گفتگو و مذاکره که موضع دیرینه چین در قبال موضوع خلع سلاح هسته ای بوده است، تأکید می کند.

در بیانیه ای که متعاقب این توافق منتشر شد، آمده است که «مبادلات ارتش به ارتش نیز باید ارتقاء داده شود و به منظور رفع خطرات ناشی از «خطاهای داوری» میان نیروهای نظامی چین و آمریکا، لازم است که مکانیسم های اطلاع رسانی پایه گذاری شود.

خبرگزاری شینهوآ این گفتگوها را از جنبه مکانیسمهای گفتگو میان چین و آمریکا، یک نوع ارتقاء یافته خواند.

این رسانه دولتی چین همچنین گزارش داد که «یانگ جایی چی» دیپلمات بلندپایه چین و ژنرال «فانگ فنگ هویی» در این نشست دو جانبه با رکس تیلرسون و «جیمز ماتیس» وزیر دفاع آمریکا دیدار کردند. در دیدار میان یانگ جایی چی و دونالد ترامپ در کاخ سفید، دوطرف در مورد موضوع کره شمالی با یکدیگر گفتگو کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.