نماینده سازمان ملل:

نابودی داعش در عراق نزدیک است

کد خبر: ۷۰۶۹۳۶
|
۰۵ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۱ 26 June 2017
|
3325 بازدید
نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در عراق اعلام کرد: نابودی داعش در عراق در پی آزادسازی اکثر مناطق تحت اشغال این گروه در موصل، نزدیک است.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز، «یان کوبیس» روز یکشنبه در بیانیه ای افزود: نیروهای عراقی، داعش را در آخرین پایگاه هایش در شهر موصل تعقیب می کنند.
 
وی در عین حال نگرانی عمیق خود را در باره غیرنظامیانی که به دلیل ادامه نبردهای کنونی و استفاده داعش از آنان به عنوان سپر انسانی همچنان در محاصره به سر می برند، اعلام کرد.
نیروهای عراقی اعلام کرده اند که تنها یک درصد از موصل قدیم در دست داعش باقی مانده است.
 
ارتش عراق با برخورداری از پشتیبانی هوایی، از چند محور به سمت موصل قدیم در حال پیشروی است.
 
در بغداد، طی دو روز گذشته همه در انتظار اعلام آزادی کامل موصل و بسته شدن پرونده داعش در این شهر هستند که در روز دهم ژوئن 2014 میلادی سقوط کرد.
 
براساس اطلاعات دریافتی ایرنا، گروه های مردمی آماده شده اند تا به دنبال اعلام آزادی موصل در ایام عید فطر، این واقعه تاریخی را جشن بگیرند.
 
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟