آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۰

مقابله با ترکیه هدف اصلی عربستان در برخورد با قطر

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اخوان المسلمین به عنوان فصل مشترک فعالیت های قطر و ترکیه موجب شده است آنکارا به عنوان هدف پنهان ریاض قلمداد شود.

علیرضا رحیمی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت گفت: اصلی ترین اتهامی که ائتلاف سعودی علیه قطر وارده کرده موضوع اخوان المسلمین است اما به این مسئله نباید به سادگی نگاه کرد.

نماینده مردم تهران ، ری ، شمیرانات ، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی گفت: اخوان المسلمین به عنوان فصل مشترک فعالیت های قطر و ترکیه موجب شده است آنکارا به عنوان هدف پنهان ریاض قلمداد شود.

وی در ادامه افزود: حضور نظامی ترکیه در قطر و حساسیت تند سعودی ها نسبت به این موضوع نشان دهنده وخامت پنهان روابط آنکارا و ریاض است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: نوع برخورد عربستان با قطر نشان می دهد که سناریوی نانوشته سعودی محدود به خلیج فارس نخواهد ماند و دامنه تصفیه حساب به کل منطقه و خاورمیانه تعمیم خواهد یافت.

وی تصریح کرد:اتفاق جالب اینجاست که طراحان مجازات قطر پیش بینی های لازم برای گسترش برخوردها عملیاتی نکرده اند و تنها به فکر گسترش برخوردها هستند.

رحیمی تصریح کرد: ترکیه برای جلوگیری از تهدید منافع آنکارا ناچار است حضور خود را در قطر ادامه دهد و دوحه نیز نیازمند حمایت جدی اردوغان برای جلوگیری از وقوع کودتای احتمالی یا هرنوع برخورد نظامی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.