باخت کازان به سرمربی معروف/سردارفقط 25 دقیقه!
تیم روبینکازان با بازی بسیار کم ملیپوش ایرانیاش در شهر سن پترزبورگ برابر شاگردان روبرتو مانچینی شکست خورد.
به گزارش تابناک ورزشی، تیمهای زنیت سن پترزبورگ و روبینکازان در یکی از حساسترین دیدارهای هفته دوم لیگ برتر فوتبال روسیه رو در روی هم قرار گرفتند اما بار دیگر مهاجم ایرانی با تصمیم بردی اف روی نیمکت نشست و فقط 25 دقیقه در زمین بود.
نیمهاول این دیدار با گل دقیقه 45 ریفات به سود کازانیها پایان یافت اما تیم زنیت سن پترزبورگ که میزبان بود در دقایق 52 و 90 نیمهدوم به گل رسید و به پیروزی 2 بر یک دست یافت.
تیم روبینکازان در بازی هفته اول لیگ برتر روسیه نیز دیدار خانگی برابر کراسنودار را با نتیجه 2 بر یک واگذار کرده بود. سردار آزمون، ملیپوش ایرانی در دقیقه 64 بازی امروز برابر زنیت سن پترزبورگ به جای کامونیکوف در ترکیب تیم روبینکازان به میدان رفت. این در حالی است که به طور مشخص آزمون بهترین بازیکن یا حداقل مهاجم در تیم کازان به شمار می رود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.