آخرین خبرسیلاب و برف در راه ۷ استان کشور
2بازدید
۰

نریمان جهان و بیگ زاده؛ خریدهای احتمالی نفت

باشگاه نفت تهران تنها سه روز مانده به شروع لیگ برتر، همچنان در حال تکمیل تیم خود برای حضور در لیگ هفدهم است و هر بازیکن مازادی را که اسم ورسم داشته باشد، خریداری می کند!

به گزارش تابناک ورزشی، باشگاه نفت تهران که دیروز با محسن بنگر و محمد نصرتی قرارداد امضا کرد و همچنین قرار است حامد آقایی مدافع جوان پرسپولیس به مدت یک فصل قرضی به این تیم بیاید، جای خالی زیادی دارد که با توجه به سهمیه لیگ برتری و بازیکنان زیادی که از دست داد؛ با موانع قانونی هم مواجه است.

علاوه بر این بازیکنان ، مسئولان نفت تهران با دست خالی و در عین اختلافات شدید مالی و مالکیتی، در حال مذاکره با سامان نریمان جهان، هاشم بیگ زاده و حسین قنبری(بازیکن سابق ملوان) هستند تا آنها را به خدمت بگیرند. تیم نفت تهران باید در اولین بازی در تهران میزبان سپیدرود رشت باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.