آخرین خبرتحریم‌های جدید دولت ترامپ علیه ایران پس از شکست انتخاباتی
2بازدید
۰

نجات 12 سرنشين شناور نظامی اماراتی توسط ایران

مدیر کل نجارت و حفاظت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ایران از نجات 12 نفر از سرنشینان شناور نظامی اماراتی با هماهنگی مرکز جستجو و نجات بندرعباس خبرداد.

 مدیر کل نجارت و حفاظت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ایران از نجات 12 نفر از سرنشینان شناور نظامی اماراتی با هماهنگی مرکز جستجو و نجات بندرعباس خبرداد.

العالم- علیرضا خجسته سه شنبه شب گفت: براساس گزارش مرکز جستجو و نجات دریایی بندر عباس که از کشتی کانتینربر MSC BARI دریافت کرد، یک فروند شناور نظامی اماراتی امروز سه شنبه ساعت 44: 11 به علت برخورد با شیء مغروقه در 40 مایلی شرق جزیره ابوموسی (15 مایلی مینا سقر) در آبهای امارات متحده عربی غرق شده بود.
 
وی افزود : مرکز جستجو و نجات دریایی بندر عباس بلافاصله ضمن هماهنگی با گارد ساحلی امارات، برای اطلاع رسانی به کشتیهای عبوری اقدام کرد و کشتی رو-رو به نام HAMBURG HIGH WAY تحت پرچم ژاپن به دلیل نزدیکی به شناور مضطر با تغییر مسیر خود همه 12 نفر سرنشین شناور نظامی مغروقه را نجات و به سمت امارات ادامه مسیر داد.
 
علیرضا خجسته اظهار داشت : هماهنگی این عملیات را مرکز جستجو و نجات دریایی بندرعباس انجام داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.