آخرین خبرکیهان: اظهارات ظریف، سیگنال ضعف به دشمن است
2بازدید

ایجاد بزرگترین پایگاه داده دنیا در نروژ

یک شرکت نوپای آمریکایی – نروژی به نام کولوس درصدد راه اندازی بزرگترین پایگاه داده جهان در شمال نروژ و در مجاورت قطب شمال است.

یک شرکت نوپای آمریکایی – نروژی به نام کولوس درصدد راه اندازی بزرگترین پایگاه داده جهان در شمال نروژ و در مجاورت قطب شمال است.

به گزارش فارس به نقل از وی تری، این پایگاه داده که Ballangen نام خواهد گرفت، چهار طبقه ارتفاع دارد و مساحتی بالغ بر 600 هزار مترمربع خواهد داشت. بزرگترین پایگاه داده فعلی موجود در جهان در لانگ فنگ چین واقع است و 585 هزار مترمربع مساحت دارد.

آمریکایی ها هم درصدد هستند یک پایگاه داده جدید و بزرگ در ایالت نوادا تاسیس کنند. اما نمونه نروژی پس از تکمیل بزرگتر از آن خواهد بود.

کشور نروژ یکی از محبوب ترین کشورها برای راه اندازی پایگاه های داده جدید است. ارزان بودن برق، دسترسی گسترده به منابع انرژی تجدیدپذیر، سرمایه گذاری گسترده دولت های اروپایی و نروژی برای ارتقای دسترسی به پایگاه های داده و سرمای هوا و وجود منابع آبی فراوان از جمله دلایل محبوبیت نروژ در این زمینه است.

میزان مصرف برق این پایگاه داده 70 مگاوات خواهد بود و قرار است این رقم تا یک دهه آینده به هزار مگاوات افزایش یابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.