آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
4بازدید
۰

زمین لرزه 7.1 ریشتری مکزیک را لرزاند

زمین لرزه شدید 7.1 ریشتری در مکزیکو سیتی باعث فرو ریختن ساختمانهای بسیاری در این شهر شده است.

زمین لرزه شدید 7.1 ریشتری در مکزیکو سیتی باعث فرو ریختن ساختمانهای بسیاری در این شهر شده است.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، به دنبال وقوع زمین لرزه شدید 7.1 ریشتری در مکزیکو سیتی تا کنون 5 نفر جان خود را از دست داده اند.

براساس این گزارش، بسیاری از ساختمانها فرو ریخته اند و مردم زیر آن گرفتار هستند اما هنوز مشخص نیست که چه تعداد از مردم در زیر آوار گرفتار شده اند.

تصاویر رسانه‌های محلی نشان می‌دهد که ساختمانهای زیادی آوار شده و مردم از خانه های خود خارج شده و در خیابان هستند.

شهردار مکزیکو سیتی نیز گفته که تعدادی از ساختمانها دچار حریق شده و مردم در داخل این ساختمانها گیر افتاده‌اند.

رئیس جمهور مکزیک که هنگام وقوع زلزله در هواپیما حین پرواز بوده به مردم توصیه کرده است که از تردد و تجمع وسط خیابانها خودداری کنند تا امدادگران بتوانند سریعا به محلهای بحرانی دسترسی پیدا کنند.

همچنین وقوع این زلزله در حالی‌ می‌ باشد که دقیقا امروز ، 32 سال از وقوع زلزله مهیبی می‌ گذرد که مکزیکو سیتی را ویران و ده ها هزار کشته بر جای گذاشت .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.