آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۰

پسر عبدالله صالح لغو اقامت اجباری‌اش در امارات را تکذیب کرد

دفتر احمد صالح، پسر بزرگ رئیس جمهور پیشین یمن گزارش‌های مطبوعاتی منتشر شده مبنی بر لغو اقامت اجباری‌اش در امارات را تکذیب کرد.

دفتر احمد صالح، پسر بزرگ رئیس جمهور پیشین یمن گزارش‌های مطبوعاتی منتشر شده مبنی بر لغو اقامت اجباری‌اش در امارات را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا، شبکه ماهواره‌ای "الیمن الیوم" نزدیک به حزب کنگره مردمی سراسری یمن به ریاست علی عبدالله صالح، رئیس جمهور پیشین یمن به نقل از یک منبع در دفتر احمد علی عبدالله صالح، پسر بزرگ صالح اعلام کرد، خبرها و گزارش‌های منتشر شده مبنی بر اینکه مسئولان اماراتی اقامت اجباری احمد صالح را لغو کرده‌اند،‌ صحت نداشته و او همچنان در اقامت اجباری به سر می‌برد و سفر و یا بازگشت به کشور برای او ممنوع است.

این اظهارات در تکذیب آنچه روزنامه "المشهد الیمنی" به نقل از برخی منابع دیپلماتیک آگاه منتشر کرده بود، بیان شد.

روزنامه مذکور نوشته بود، مسئولان اماراتی اقامت اجباری احمد صالح را با دستور ویژه محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی و معاون فرمانده کل نیروهای مسلح امارات لغو کردند.

امارات از زمان آغاز عملیات "طوفان قاطع" در تاریخ ۲۶ مارس ۲۰۱۵، احمد صالح، سفیر یمن در این کشور را پس از استحضارش به ریاض و گفتگو با محمد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان تحت اقامت اجباری قرار داد.

در تاریخ چهاردهم آوریل همان سال شورای امنیت نام علی عبدالله صالح و پسر بزرگش احمد را در لیست تحریم‌های جهانی که شامل ممنوع السفری و بلوکه اموال و دارایی‌هاست، قرار داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.