آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
4بازدید
۱۳

توضیح فرمانده ناجا برای خودکشی پزشك كهريزك

فرمانده نيروي انتظامي اعلام كرد: با توجه به وصيت‌نامه كنار جسد پزشك كهريزك احتمال خودكشي او بسيار است.

به گزارش فارس، سردار اسماعيل احمدي مقدم امروز در جمع خبرنگاران گفت: اين پزشك وظيفه ظاهراً خودكشي كرده اما بايد منتظر نظر قطعي پزشك قانوني باشيم.

وي در رابطه با علت خودكشي اين پزشك اظهار داشت: پس از احضار اين فرد به دادسرا براي حوادث كهريزك، ترس از محكوميت زندان باعث شده تا او دست به خودكشي بزند.

سردار احمدي مقدم افزود: تحقيقات در اين رابطه از سوي مقامات قضايي و انتظامي ادامه دارد.

فرمانده نيروي انتظامي درباره صدور قرار التزام اخلاقي از سردار رادان اعلام كرد اصولا ابتدا احضار صورت مي‌گيرد و پس از آن قرار صادر مي‌شود و اساسا چيزي تحت عنوان قرار التزام نشنيده‌ايم و واقعيت ندارد.

وي اظهار داشت: اين موضوع از اساس كذب است و بعضي‌ها تلاش مي‌كنند تا با انتشار اين شايعات فضاي جامعه را ملتهب كنند منشا اين اخبار رسانه‌هاي بيگانه هستند و اولين بار است كه بحث التزام اخلاقي را مي‌شنوم.

سردار احمدي مقدم درباره بدهي 12 ميليارد توماني ناجا در بحث ديه افزود: اين مبلغ به 8 ميليارد تومان كاهش يافته و طي ساليان گذشته و به دليل مشكلات بودجه‌اي انباشته شده است.

وي اظهار داشت: در يكي دو سال اخير با تاسيس صندوق بيمه هيچ بدهي در خصوص ديه نداشته‌ايم. بيشتر مبلغ اين ديه‌ها مربوط به تيراندازي است.

*كشف 90 درصد تجاوز به عنف

سردار احمدي مقدم گفت: از حيث آمار در 8 ماه گذشته افزايشي در تجاوز به عنف نسبت به مدت مشابه سال قبل نداشته‌ايم.
فرمانده ناجا اعلام كرد: چون بازتاب حوادث تجاوز به عنف قيام دشت و لواسان وسيع بود باعث تاثر جامعه شد.
سردار احمدي مقدم تاكيد كرد: رسدگي به موقع سرعت و قاطعيت در اجراي حكم و اجراي به موقع احكام در پيشگيري از اين گونه جرايم مهم است.

وي اظهار داشت: كشف وقوع تجاوز به عنف توسط پليس آگاهي 90 درصد است. بايد ساز و كار خاصي براي رسيدگي به اين پرونده‌ها وجود داشته باشد.

فرمانده ناجا درباره امنيت زنان اعلام كرد: بخش عمده‌اي از امنيت زنان بر عهده جامعه است. ظاهر نامناسب در اين زمينه موثر است.

سردار احمدي مقدم تاكيد كرد: در اين گونه موارد و در تجاوز به عنف قربانيان خود بستر جرم را فراهم مي‌كنند و بخش عمده‌اي از پرونده‌هاي تجاوز به عنف نشان مي‌دهد گام اول را خود قرباني برداشته است.

وي اظهار داشت: خانواده‌ها بايد در قبال اين حوادث هوشيار باشند و گول و فريب دوستي‌هاي خياباني را نخورند اين گونه دوستي‌ها پايه و اساس ندارد و سرانجام خوبي در اين گونه دوستي‌ها نيست.
فرمانده نيروي انتظامي گفت: در دو سال گذشته ميانگين غذاي سربازان در نيروهاي مسلح دو برابر شده است و سال آينده نيز 50 درصد بهبود خواهد يافت.

سردار احمدي مقدم افزود: لباس سربازان به لحاظ زيبايي كيفيت و دوام تغيير كرده و هيچ هزينه‌اي بابت اين لباس‌ها از سرباز دريافت نمي‌شود.

فرمانده ناجا اعلام كرد: سربازان در محل سكونت خود خدمت مي‌كنند و اگر اين امكان نباشد در استان‌هاي همجوار خدمت سربازي خود را مي‌گذرانند.

وي اظهار داشت: در حال حاضر براي همه افراد ليسانس به بالا پست سازماني در نيروهاي مسلح وجود دارد بايد جداول سازماني نيروهاي مسلح بازيابي شود تا پست‌هاي سربازان افزايش يابد و هر كسي متناسب با تحصيلات خود به كار گرفته شود.

فرمانده نيروي انتظامي گفت: افزايش حقوق سربازان در چند سال گذشته به اجرا درآمده و بايد به حدي برسد كه هيچ هزينه‌اي براي خانواده فرد مشمول نداشته باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۶:۱۰

ما که نفهمیدیم . بلخره خودکشی کرده یا سکته . یا شایدم هر دو .
ولی از کی تاحالا ملت اینقدر باکلاس خودکشی می کنن . یه دکتر خوب میدونه خودکشی با سکته دردناکترین نع مرگه . یه اسلحه کارسازتره اونم وسط پادگان . زندانی نبوده که دست رسی به هیچی نداشته باشه .

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۶:۰۸

چه تناسبی میان تعداد بازدید از خبر و تعداد کامنت ها هست بابا سانسور حدی داره یعنی همه بدوبیراه گفتن که نگذاشتین

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۶:۰۶

توجه توجه شیوه نوین خودکشی با سکته قلبی، کافیست خودتان را به ایشان بسپارید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۵:۵۵

جنازه دفن شده، اجازه كالبد شكافي هم ندادن،"منتظر جواب پزشكي قانوني هستيم" يهني چي؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۵:۴۲

واستغفرا... چند روز دنيا به چه مي ارزد

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۵:۳۹

اول سکته قلبی بود بعد شد خود گشی !! یعنی خودش خواسته سکته کنه؟ عجب!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۴:۴۲

اگر خودکشی کرده چرا اجازه کالبد شکافی نمی دهید؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۴:۲۵

در اينجاست كه بايد دنبال هركول پوارو يا خانم مارپل و يا كارگاه درك باشيم تا مشخص شود اين دكتر چطور مرده

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۴:۰۵

به ايشان بگوييد به جاي پنهان كاري آمار دقيق ارائه دهند. اگر افزايش تجاوز به عنف نداشتيم معني اش اينست كه قبلا هم از اين دست تجاوزات انجام ميشده و ملت بيخبر بودند اين يعني نبود امنيت از ابتدا بوده و چيز تازه اي نيست!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۳:۵۴

ترس از چی؟!!!!!!!!/

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۳:۵۳

ایکاش ناجا زودتر توضیح دهد که متن وصیت نامه چی هست؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۳:۵۲

خوب شد گفتید چه شده خیالمان از بابت همه چیز راحت شد "آسوده بخوابید ما بیداریم"

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۳:۳۵

یا شاید هم بر عکس! شاید از ترس، خودکشی شده باشه! آخه کی با سکته قلبی تا حالا خودکشی کرده؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.