آخرین خبربازداشت ۴ نفر از اعضای شبکه موسوم به «اسماء آکادمی»
1بازدید
۰

صعودتاریخی مصرباگل دقیقه۹۵به جام جهانی بعداز۲۸سال!

با این پیروزی مصر در صدر گروه E، یک بازی مانده به پایان رقابت ها، اختلاف ۴ امتیازی با اوگاندا ایجاد کرد و خیال خود را راحت نمود.

صعودتاریخی مصرباگل دقیقه۹۵به جام جهانی بعداز۲۸سال!
درست وقتی که به نظر می رسید رؤیای حضور در جام جهانی برای مصری ها باید امیدوار به بازی آخر گروه E مقابل غنا باشد، با گل دقیقه '۹۵ محمد صلاح از روی نقطه پنالتی، یک ملت غرق در شادی شدند.

به گزارش تابناک ورزشی، آخرین بار مصر در جام جهانی ۱۹۹۰ ایتالیا حضور پیدا کرده بود و حالا اولین جام جهانی خود را همراه با محمد صلاح، ستاره تیم لیورپول، تجربه خواهند کرد. با این پیروزی مصر در صدر گروه E، یک بازی مانده به پایان رقابت ها، اختلاف ۴ امتیازی با اوگاندا ایجاد کرد و خیال خود را راحت نمود. مصری ها این صعود را مدیون مربی آرژانتینی خود، هکتور کوپر هستند که اذعان کرده بود برای فشار خون بالا دارو مصرف می کند.

مصر با ۱۲ امتیاز راهی جام جهانی شد و تنها شکست آنها خارج از خانه مقابل اوگاندا رقم خورده بود. هر دو گل مصر در این دیدار را صلاح در دقایق '۶۳ و '۹۵ به ثمر رساند و تک گل کنگو هم در دقیقه '۸۷ به ثمر رسیده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.