کارتون: نسل جدید«دهقان فداکار» ما را نمیشناسد
درگذشت «ازبرعلی حاجوی» مشهور به «ریزعلی خواجوی» یکی از خبرهای مهم روزهای اخیر بود.

روزنامه قانون در کارتونی درگذشت دهقان فداکار و غربت این چهره ماندگار تاریخ ایران در بین نسلهای جدید را سوژه خود انتخاب کرده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
تا که بودیم نبودیم کسی ، کشت ما را غم بی هم نفسی .
چونکه رفتیم همه یار شدند ، خواب بودند بناگه همه بیدار شدند .
قدر آئینه بدانید چو هست ، نه در آن وقت که افتاد و شکست .
سلام
وقتی که داستان دهقان فداکار از کتابهای درسی حذف می شود، در صدا و سیما در باره ایشان هیچ صحبتی نمی شود چطور نسل جدید ایشان را بشناسد
سلام. مشکل این جا بود که آمریکایی ها قهرمانان خیالی را به اسطوره های واقعی تبدیل کردند و روحیه قهرمانی را میان بچه ها و نوجوانان پرورش دادند ولی ما هم قهرمان های واقعی را به فراموشی سپردیم و هم از توسعه روحیه قهرمانی در میان نوجوانان غافل شدیم. خوب بود که تعدادی کارتون درست می کردیم با عناوینی مانند "دهقان فداکار و نجات کوهنوردان گم شده"، "دهقان فداکار و نجات کودکان گرفتار در سیل"، " دهقان فداکار و کمک به زلزله زدگان"،... و در آنها روحیه قهرمانی را در قالب داستان های تأثیرگذار به کودکان می آموختیم. هنوز هم دیر نشده است.
قسمت سخته ماجرا اينه كه زمان بچگي ما هم مثل اين كارتون، تلويزيون سوپرمن و بتمن و آكوامن و ... را نشان مي داد ولي همه ما داستان دهقان فداكار رو مي دونستيم. اشكال كار جاي ديگري است.
خدا رحمتش کنه
تو ایران قهرمان شدن خیلی سخته .
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.