آخرین خبرساخت افزایشی؛ مسیر تازه فولاد مبارکه برای خلق کسب‌وکارهای جدید و تحول در تولید صنعتی
3بازدید

واکنش شفر به بازگشت جباری و خروج بیت سعید

سرمربی استقلال در خصوص وضعیت مجتبی جباری تصریح کرد: ما با هم ملاقاتی داشتیم و صحبت کردیم. چیزی که می‌خواهم بگویم این است که استرس نباید از سوی باشگاه روی جباری باشد. او بازیکن بزرگی بوده و استقلال هم باشگاه بزرگی است.

به گزارش تابناک ورزشی، وینفرد شفر ادامه داد: هر دو طرف باید نزدیک به هم باشند تا مشکلات حل شود. نمی‌خواهم مشکلی برای باشگاه یا مدیرعامل به‌وجود بیاید. بهتر است دو طرف رودررو با هم صحبت کنند. تمام تلاشم این است که بهترین عملکرد را برای باشگاه داشته باشم.

شفر در رابطه با جدایی حسن بیت‌سعید از استقلال خاطرنشان کرد: حسن در روزهای آخر دچار مصدومیت شد و نزد پزشک رفت. ما در تمرینات شخصی را داریم که می‌تواند تمرینات قدرتی برای بازیکنان انجام دهد. هفته پیش تمرینات اختصاصی برای حسن گذاشتیم تا شرایط بهتری پیدا کند. بهترین کار این است که حسن به باشگاه دیگری برود تا بازی کند و به سطح گذشته برگردد. برای او بهترین آرزو را دارم و امیدوارم ببینم که روزنامه‌ها از موفقیت او نوشته‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.