آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۰

ستاره اصلی منچسترسیتی2ماه خانه نشین شد+عکس

پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی پس از توقف تیمش مقابل کریستال پالاس اعلام کرد گابریل ژسوس، مهاجم برزیلی این تیم به دلیل مصدومیت، یک تا دو ماه خانه نشین خواهد بود.

مهاجم برزیلی آبی‌پوشان شهر منچستر و صدرنشین لیگ انگلیس در بازی با کریستال‌پالاس دچار آسیب‌دیدگی جدی شد.

به گزارش تابناک ورزشی، منچسترسیتی در حالی از ساعت 15:30 امروز (یکشنبه) در چارچوب هفته بیست‌ویکم لیگ برتر انگلیس در خانه کریستال‌پالاس به میدان رفته که صدرنشین کنونی این رقابت‌ها یکی از مهره‌های کلیدی خود در فصل جاری را در این بازی به دلیل مصدومیت از دست داد. 

گابریل ژسوس در صحنه‌ای از این بازی از ناحیه زانو دچار آسیب‌دیدگی شد. با توجه به اینکه این مهاجم برزیلی به هنگام خروج از زمین درد زیادی می‌کشید و اشک در چشمانش حلقه زده بود، به نظر می‌رسد مصدومیت او جدی باشد. سرخیو آگوئرو در دقیقه 23 به جای ژسوس به بازی آمد. این سومین مصدومیت ژسوس 20 ساله در سال 2017 است.او در فصل جاری در 25 بازی از رقابت‌های مختلف برای منچسترسیتی به میدان رفته و 10 گل هم به ثمر رسانده است. پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی پس از توقف تیمش مقابل کریستال پالاس اعلام کرد گابریل ژسوس، مهاجم برزیلی این تیم به دلیل مصدومیت، یک تا دو ماه خانه نشین خواهد بود.

مهاجم برزیلی منچسترسیتی - منچسترسیتی

گابریل ژسوس

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.