فرمانده کل سپاه:

امکان ارسال موشک از ایران به یمن وجود ندارد

کد خبر: ۷۶۲۱۹۱
|
۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۹ 07 January 2018
|
5184 بازدید

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: موشک‌های شلیک شده به سوی عربستان یمنی هستند که بازسازی شده و برد آنها افزایش یافته است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به اظهارات مقامات آمریکایی و سعودی درباره دخالت ایران در یمن و ارسال موشک به این کشور، اظهار کرد: آمریکایی‌ها و حکام دست‌نشانده آنها تاکنون دروغ‌های زیادی را علیه جمهوری اسلامی مطرح کردند و به ایران تهمت‌های زیادی زدند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: چگونه می‌شود به کشوری که در محاصره کامل قرار دارد و حتی امکان ارسال کمک‌های دارویی و غذایی وجود ندارد، سلاح آن هم موشک ارسال کرد.

وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه امکان انتقال موشک به یمن را نداشته و مقامات آمریکایی نیز می‌دانند که موشک‌های شلیک شده یمنی هستند که بازسازی شده و برد آنها افزایش یافته است.

گفتنی است در روزهای گذشته نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل با نمایش لاشه یک فروند موشک ادعا کرد که موشک‌هایی که توسط یمنی‌ها به سمت عربستان سعودی شلیک شده ایرانی بوده است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟