آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۱۵

واکنش مبهم عربستان به اخبار ربوده شدن شهرام امیری

«اسامه نقلی» با وجود اسناد و مدارک مستدل ایران در این مورد افزود: عربستان هر سال بیش از یک میلیون عمره‌گذار و حاجی را میزبانی می‌کند و پذیرای هیأت‌های گوناگون ایرانی و بعثه‌های ایرانی‌هاست و مطرح کردن چنین ادعاهایی که هیچ گونه مدرک و سندی برای آن ارایه نمی‌شود، از مقامات ایرانی مناسب نیست!

واکنش مبهم عربستان به اخبار ربوده شدن شهرام امیری

الشرق الاوسط در تیتر نخست خود به نقل از رئیس بخش رسانه‌های وزارت امور خارجه عربستان نوشت: عربستان سعودی از ادعای ایرانی‌ها درباره ربودن امیری و تحویل آن به ایالات متحده آمریکا شگفت‌زده شده است.

به گزارش «تابناک»، «اسامه نقلی» با وجود اسناد و مدارک مستدل ایران در این مورد، افزود: عربستان هر سال بیش از یک میلیون عمره‌گذار و حاجی را میزبانی می‌کند و پذیرای هیأت‌های گوناگون ایرانی و بعثه‌های ایرانی‌هاست و مطرح کردن چنین ادعاهایی که هیچ گونه مدرک و سندی برای آن ارایه نمی‌شود، از مقامات ایرانی مناسب نیست!

وی با فرافکنی و مبهم گویی ادامه داد: پس از ادعای ایرانی‌ها مبنی بر ناپدید شدن «شهرام امیری»، همه مراکز سکونتی عمره‌گذاران ایرانی، بیمارستان‌ها و تمام نقاطی را که احتمال حضور امیری در آنها می رفت، مورد بازدید قرار گرفت و اثری از او در عربستان به دست نیامد.

الشرق الاوسط همچنین مدعی است، یک مقام وزارت امورخارجه آمریکا در پاسخ به پرسش خبرنگار این روزنامه درباره انتقال امیری به آمریکا نیز اظهار بی اطلاعی کرده است!

گفتنی است، این رفتار عربستان سعودی، در حالی است که همه شواهد از همکاری آگاهانه دولت این کشور با آمریکا در ربودن اتباع ایرانی و به ویژه شهرام امیری دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۹ ۱۲:۵۱

بنظر من یکنفر انقدر مهم نیست که روابط ما با عربستان را بهم بزنیم و اگر این فرد انقدر اهمیت داشته که ربودن او ضرر زیادی داشته نباید به سفر حج میرفته و باصطلاح گافی است که خود داده ایم بهتر است زیاد شلوغش نکنیم

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۹ ۱۱:۰۹

خیلی جالب از مقایسه ای بین واکنش دو کشور در قبال اتفاقاتی که بخاطر شهروندان تبعه خود در مقابل کشور دیگر انجام می دهند . کانادا بخاطر خانم زهرا کاظمی(که تبعه ایرانی الاصل بود) که به ناحق در ایران بازداشت و کشته شد، تمام روابط خود را با ایران قطع کرد و حتی دیگر حاضر نیست به ایرانی ها ویزا بدهد و اهمیت پاسپورت و شهروندان حتی معمولی اش را برای خود و دیگر کشورها نشان داد.
ایران هم در قبال مفقود شدن و تحویل یک کشور دیگر شدن یک شهروندش که ابتدا آنرا زائر ، بعد دیپلمات و حالا دانشمند هسته ای و مهم خود معرفی می کند خیلی مقتدرانه از مقامات سعودی خواهش میکند و آنها هم خیلی راحت چون میدانند طرف مقابل کاری نمیتواند و نخواهد کرد میگویند ما هیچ خبری از فلانی نداریم .
به گفته مسئولین محترم به راستی که در حال حاضر ایران و ایرانی در اوج عزت و سربلندی در تمام جهان هستند و این سربلندی در هیچ دوره ای از تاریخ ایران وجود نداشته است.!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۹ ۱۰:۲۹

اين كه واكنش مبهم نيست. خيلي واضح نظر داده اند!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۹ ۰۸:۵۷

تا جایی که من خوندم و شنیدم مبهم نبود بسیار متاسف شدن از این حرف های بی دلیل

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۹ ۰۸:۱۷

اي بابا فكر كنم كار انگليس يا المان يا فرانسه باشه شايد هم هاشمي يا موسوي يا كروبي يا بازهم اگر نشد كار علي مطهري و با هنر و لاريجاني و تابناكي ها و.... باشه

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۹ ۰۸:۰۵

اينكه وزارت اطلاعات اجازه داده يك كارشناس هسته ايي به كشور نوكر امريكا برود جاي شك و ترديد است مقامات مسؤل در اين زمينه بايد محاكمه شوند

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۹ ۰۸:۰۲

شخصی به این مهمی باید دودستی بفرستیم به دل دشمن حالا چه نیازی بود ایشان به حج بروند ایاعبادت فقط زیارت خانه خدااست سربلندی حکومتی که منتسب به علی(ع) است و باعث افتخار هر شیعه است عبادت نیست؟
حالا عربستانی که بدون اجازه ارباب امریکایشان اجازه آب خوردن ندارند چگونه او را بما پس خواهند داد باید گفت خدایا بسلامت او را و هر چه سریعتر بدامان کشور باز گردان

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۹ ۰۷:۵۵

فقط عربستان براما پروگری نکرده بود

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۹ ۰۷:۳۳

خاك بر سر ما ايراني ها با آن پيشينه تاريخي كه مومي در دست اين اعراب جاهل وهابي شده ايم .
واقعا حق ملت ايران عزت و سربلنديست نه ذلت در برابر اين عربهاي بي شرف

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۹ ۰۷:۳۱

كدام شواهد؟ لطف كنيد به جاي كلي گويي چند مورد از شواهد را براي اقناع افكار عمومي بيان كنيد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۹ ۰۳:۲۵

اگر غیر از این باشه جای تعجب دارد !بهتر نیست دولت ایران پوشش حفاظتی مناسبی را برای اینگونه افراد تامین کنند!!! مسلما این دانشمندان از پسر پسر خاله بعضی ها که محافظ دارند که کمتر نیستند!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۸ ۲۳:۱۸

(( تمامی شواهد از همکاری آگاهانه دولت این کشور با آمریکا در ربودن اتباع ایرانی و به ویژه شهرام امیری دارد))
چه شواهدی دردست دارید که ادعا می کنید ممکن است طرف با اخذ ویزا در عربستان از یک کشور دیگر برای پناهندگی رفته باشد

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۸ ۲۲:۲۶

از کجا فهمیدین که ایران اسناد مستدل ارایه کرده. نکنه به شما یواشکی نشون دادن.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۸ ۲۱:۵۵

مرگ بر امریکا و آل سعود

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۸ ۲۱:۰۴

باسلام. پیشنهاد می کنم چنانچه مصلحت باشد:
- مدارک ربوده شدن شهرام امیری و انتقال ایشان به آمریکا را بمنظور تنویر افکار عمومی در دسترس عموم قرار گیرد.
- آدرس هتل محل اقامت، گذرنامه و مدارک شناسایی و اقامتی ایشان در عربستان
- بالاخره امیری در خاک عربستان مفقود شد.آیا فردی که در خاک یک کشور ناپدید می شود، مسئولین آن کشور نباید پاسخگو باشند؟
- اگر سفیر عربستان یا یکی از دیپلماتهای سعودی در تهران مفقود شود، چه کسی پاسخگوست؟
- اگر سعودی ها حسن نیت داشته و دارند، چرا در چند ماهه اخیر اعلام نظر و یا بیانیه صادر نکرده اند؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.