آخرین خبرتماس ترامپ و نتانیاهو با تمرکزیت بر ایران
15بازدید

رونالدینیو از دنیای فوتبال خداحافظی کرد

رونالدینیو که بهترین دوره فوتبالش را بین سال های 2003 تا 2007 برای بارسلونا انجام داد، در چند فصل اخیر در باشگاه های برزیلی و مکزیکی بازی کرد

روبرتو آسیس، برادر رونالدینیو، ستاره سابق بارسلونا و تیم ملی برزیل، تایید کرد که این بازیکن به طور رسمی از دنیای فوتبال خداحافظی کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، رونالدینیو که بهترین دوره فوتبالش را بین سال های 2003 تا 2007 برای بارسلونا انجام داد، در چند فصل اخیر در باشگاه های برزیلی و مکزیکی بازی کرد؛ اما در دو سال اخیر و بعد از جدایی از فلومیننزه، نتوانست تیمی برای خود دست و پا کند و به همین دلیل، سرانجام تصمیم گرفت که کفش هایش را بیاویزد.

 روبرتو آسیس که مدیر برنامه های رونالدینیو نیز بود، گفت:« او از فوتبال خداحافظی کرد. دیگر تمام شده است. حالا باید یک خداحافظی خوب برای او ترتیب بدهیم، یک خداحافظی بزرگ؛ شاید در ماه آگوست، بعد از جام جهانی.ما حالا می خواهیم چند بازی دوستانه در برزیل، اروپا و آسیا ترتیب بدهیم. همچنین یک بازی هم با تیم ملی برزیل ترتیب می دهیم.»

رونالدینیو از دنیای فوتبال خداحافظی کرد

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.