آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۰

ابراهيم‌زاده:

مقابل تراکتور مي‌توانستيم زودتر به گل برسيم

شاگردان فراز كمالوند با تكيه بر اين سه ويژگي تا به اينجا توانسته‌اند در رويارويي با تيم‌هاي بزرگ ليگ برتر آن‌ها را با مشكل مواجه كنند. امروز تبريزي‌ها همانند ما از سيستم 3-3-4 استفاده مي‌كردند كه اين تشابه كار را براي ما كمي مشكل كرده بود.

سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان پس از كسب پيروزي يك بر صفر برابر تراكتورسازي، نماينده تبريز را قدرتمند توصيف كرد.

به گزارش ايسنا، منصور ابراهيم‌زاده پس از پايان بازي و در جمع خبرنگاران با اشاره به تيم تراكتورسازي، نماينده تبريز را تيمي قدرتمند، جنگنده و درگيرانه توصيف و خاطر نشان كرد: شاگردان فراز كمالوند با تكيه بر اين سه ويژگي تا به اينجا توانسته‌اند در رويارويي با تيم‌هاي بزرگ ليگ برتر آن‌ها را با مشكل مواجه كنند. امروز تبريزي‌ها همانند ما از سيستم 3-3-4 استفاده مي‌كردند كه اين تشابه كار را براي ما كمي مشكل كرده بود.

وي افزود: در نيمه نخست نيز مي‌توانستيم دروازه تبريز را باز كنيم كه بدشانسي و بي‌دقتي بازيكنان باعث شد موفق به اين كار نشويم، با اين وجود چيزي از ارزش‌هاي تراكتورسازي كم نمي‌شود و مطمئنا در آينده بيشتر از اين تيم خواهيم شنيد.

وي با بيان اينكه از بازيكنان و مربيان ذوب‌آهن تشكر مي‌كنم كه در غياب من كارها را به خوبي انجام دادند، افزود: اميدوارم بتوانيم روند مثبت خود را حفظ كنيم و در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا نماينده شايسته‌اي براي فوتبال ايران باشيم.

ابراهيم‌زاده گروه ذوب‌آهن در مسابقات آسيايي را سخت توصيف كرد و اظهار داشت: گروه ما گروه مرگ است چون همه‌ي تيم‌هاي حاضر در اين گروه جزو قدرتمندترين تيم‌هاي كشور خود هستند.

وي در پايان خاطر نشان كرد: اگر كسي هدفي براي خود تعيين كرد مطمئنا توانايي رسيدن به آن را نيز دارد از همين رو هدف ما شركت در مسابقات جام باشگاه‌هاي جهان است، به همين دليل بايد در ليگ قهرمانان آسيا موفق عمل كنيم تا به هدفمان برسيم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.