آخرین خبربازداشت ۴ نفر از اعضای شبکه موسوم به «اسماء آکادمی»
3بازدید
۰

حکم حبس نوه موسس اخوان المسلیمن به اتهام تجاوز جنسی

دادگاه فرانسه اسلام‌شناس سوئیسی را به تجاوز به دو زن محکوم و پس از دو روز بازداشت، حکم زندان او را صادر کرد.

دادگاه فرانسه اسلام‌شناس سوئیسی را به تجاوز به دو زن محکوم و پس از دو روز بازداشت، حکم زندان او را صادر کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از العربیه، یک منبع قضایی در پاریس اعلام کرد، طارق رمضان، اسلام‌شناس سوئیسی به خاطر ادعای دو زن مبنی بر تجاوز رمضان به آنها در سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۲ تحت پیگرد قرار داشت و به تجاوز همراه با اعمال خشونت محکوم است.

طارق رمضان، نوه حسن البنا، بنیانگذار جنبش اخوان المسلمین در مصر به شدت اتهام‌ها علیه خود مبنی بر تجاوز به دو زن در هتل پاریس را تکذیب کرد.

ایندا عیاری، نخستین زنی است که مدعی است رمضان در سال ۲۰۱۲ در هتل پاریس به وی تجاوز کرده است. فرد دوم زن معلول ۴۰ ساله‌ای است که رمضان را به تجاوز و ضرب و شتم در سال ۲۰۰۹ در یکی از هتل‌های پاریس متهم کرد.

رمضان ۵۵ ساله، استاد دانشگاه آکسفورد و از شخصیت‌های برجسته در فرانسه است که به دنبال راه‌اندازی کمپین موسوم به «من هم» با هدف تشویق زنان برای اعلام تجاوز به آنها، بازداشت شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.