تاریخ تعطیلی پایان سال دانشگاه شهیدبهشتی

کد خبر: ۷۷۱۵۵۷
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۰ 05 February 2018
|
2423 بازدید

تعطیلی پایان سال و ایام نوروز دانشگاه شهیدبهشتی از ۲۶ اسفند ۹۶ آغاز شده و دانشجویان خوابگاهی موظف هستند ۲۶ اسفند خوابگاه ها را تخلیه کنند.

به گزارش مهر، تعطیلی پایان سال و ایام نوروز دانشگاه شهید بهشتی از ۲۶ اسفند ۹۶ آغاز شده و تا ۱۳ فروردین ۹۷ ادامه دارد.

اتاق‌های خوابگاهی دراین مدت سمپاشی و ضد عفونی خواهد شد، بنابراین دانشجویان قبل از ترک خوابگاه اقداماتی را انجام بدهند که به شرح زیر است :

تمام خوابگاه‌های دانشجویی راس ساعت ۸ صبح مورخ ۲۶ اسفند ۹۶ باید توسط دانشجویان خوابگاهی تخلیه شود. دانشجویان موظف هستند، زیر و روی تخت‌ها از هر گونه وسایل را خالی کنند.

همچنین دانشجویان موظف هستند، کمدها را خالی کرده و درب کمدها را باز بگذارند، همچنین با توجه به قطع برق خوابگاه ها در ایام تعطیلات، دانشجویان باید موادغذایی را از یخچال ها تخلیه کنند.

دانشجویان باید وسایل و البسه، پتو، ملحفه، تشک را بصورت بسته بندی در وسط اتاق قرار دهند. همچنین قفسه کتاب ها را خالی کرده و آنها را بسته بندی و در وسط اتاق قرار دهند.

همچنین دانشجویان باید اشیاء قیمتی و با ارزش را همراه خود ببرند و از قفل بودن درب اتاق در زمان تخلیه اطمینان حاصل کنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟