آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
1بازدید

اخذ مجوز فعالیت ۶ هزار سربازمعلم

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مجوز حضور ۶ هزار سرباز معلم را در این وزارتخانه گرفته‌ایم، گفت: مطالبات کل سال سربازمعلمان در اسفندماه تسویه می‌شود.

به گزارش فارس، علی الهیار ترکمن معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه 6 هزار سرباز معلم در آموزش و پرورش فعالیت می‌کنند، اظهار داشت: مجوز حضور 6 هزار سرباز معلم دیگر را نیز در آموزش و پرورش گرفته‌ایم.

الهیار ترکمن در خصوص حق بیمه سربازمعلمان گفت: از زمانی که ستادکل نیروهای مسلح اعلام کرد که باید علاوه بر حقوق، حق بیمه نیروهای امریه سربازی توسط دستگاه‌های اجرایی پرداخت شود، این موضوع در محاسبات آموزش و پرورش آمده است و بر این اساس سربازمعلمان می‌توانند به سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح مراجعه کرده و دفترچه بیمه‌شان را دریافت کنند.

وی در خصوص تأخیر در پرداخت حقوق سربازمعلمان بیان داشت: تأخیر در پرداخت حقوق سربازمعلمان به دلیل عدم تخصیص نیست، بلکه خزانه به دلیل محدودیت‌ها، اعتبار سایر را پرداخت نکرده است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش اظهار امیدواری کرد تا با حل مشکل محدودیت مالی خزانه، در اسفندماه مطالبات کل سال سربازمعلمان تسویه شود.

وی تصریح کرد: تاکنون مطالبات پنج ماه اول سال سربازمعلمان پرداخت شده است، به عبارت دیگر تا پایان مردادماه حقوق آنها را پرداخت کرده‌ایم و مابقی آن با حل مشکل محدودیت اعتبار خزانه، تا پایان سال پرداخت خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.