آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۰

گوترش: امید به آرامش در سوریه محقق نشده است

دبیرکل سازمان ملل با اشاره به این مساله که آتش درگیری‌ها در سوریه بار دیگر شعله‌ور شده، اظهار کرد، امید رسیدن به آرامش در این کشور محقق نشده است.

دبیرکل سازمان ملل با اشاره به این مساله که آتش درگیری‌ها در سوریه بار دیگر شعله‌ور شده، اظهار کرد، امید رسیدن به آرامش در این کشور محقق نشده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سیریا نیوز، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در پنجاه و چهارمین نشست امنیتی مونیخ گفت: باید به سوریه توجه کنیم، مردم در آنجا امید دارند تا تنش کاهش یابد، اما در حال حاضر درگیری‌ها دوباره آغاز شده است و این امر عواقب زیادی به دنبال داشته که تاسف برانگیز است.

مناطق زیادی در سوریه خصوصا استان ادلب شاهد تشدید بمب‌گذاری‌هاست که این امر باعث کشته شدن افرادی نیز شده است. همچنین اخیرا عملیات‌ها و درگیری‌های نظامی در غوطه شرقی دمشق که سال‌هاست تحت محاصره قرار گرفته و از شرایط انسانی و بهداشتی بد رنج می‌برد، افزایش یافته است.

این در حالی است که عملیات نظامی ترکیه در عفرین واقع در شمال غربی سوریه در جریان است و ترکیه اعلام کرده که احتمال توسعه این عملیات و رسیدن آن به منبج و مرزهای مشترک بین عراق و سوریه جایی که نیروهای مورد حمایت آمریکا حضور دارند، وجود دارد.

شورای امنیت نیز در حال بررسی پیش‌نویس قطعنامه‌ای است که از سوی سوئد ارائه شده است. سوئد در این قطعنامه به منظور صدور اجازه کمک رسانی به نیازمندان در سوریه خواستار آتش‌بس به مدت ۳۰ روز در این کشور شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.