آخرین خبرساخت افزایشی؛ مسیر تازه فولاد مبارکه برای خلق کسب‌وکارهای جدید و تحول در تولید صنعتی
3بازدید

تشييع پيکر قهرمان شهيد شناي ايران

همچنين از خصوصيات اين شهيد والا مقام تواضع و شجاعت بود و دوستانش خاطرات زيادي از ايثارگري‌ها و شجاعت او نقل مي‌کنند.

پيکر مطهر شهيد علي برخورداري صبح فردا پنجشنبه در کرج تشييع مي شود.

به گزارش واحد مرکزي خبر، شهيد علي برخورداري متولد سال 1343 در شهرستان کرج بود. وي از ورزشکاران برجسته و نخبه در شنا و واترپلو بود که در اين دو رشته عنوان هاي قهرماني ايران را در افتخارات ورزشي خود دارد .

شهيد برخورداري از سال 57 تا سال 61 در مسابقات شناي قهرماني کشور به مدالهاي طلا ، نقره و برنز دست يافته و در سال هاي 60 و 61 هم به همراه تيم واترپلو تهران بر سکوي مسابقات قهرماني کشور ايستاد.

اين شهيد قهرمان که در سال 1360 به عضويت سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در آمد از فرماندهان ناوتيپ فرات لشگر 10 حضرت سيد‌الشهدا (ع) بود و با توجه به مهارتي که در شنا داشت تعداد زيادي از رزمندگان اسلام را آموزش شنا و غواصي داده و نقش بسزايي در آموزش غواصي رزمندگان داشت.

شهيد علي برخورداري در عمليات والفجر هشت در منطقه‌ عملياتي ام‌الرصاص در سال 1364 به خيل شهيدان پيوست.

از ديگر افتخارات اين شهيد قهرمان حضور وي مدتي در ميان پاسداران انقلاب اسلامي بيت حضرت امام خميني (ره) در جماران بود.

همچنين از خصوصيات اين شهيد والا مقام تواضع و شجاعت بود و دوستانش خاطرات زيادي از ايثارگري‌ها و شجاعت او نقل مي‌کنند.

مراسم تشييع پيکر پاک اين شهيد از ساعت 7 و 30 دقيقه صبح فردا پنجشنبه با حضور جامعه ورزش و مسئولان از محل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ناحيه کرج به سمت امامزاده محمد در منطقه حصارک برگزار خواهد شد .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

nhxiqdml۱۳۹۰/۰۳/۲۱ ۱۳:۱۸

20

vvyuvlal۱۳۹۰/۰۳/۲۱ ۱۳:۱۸

20

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.