موزه «دورهمی» به کجا رسید؟

کد خبر: ۷۹۹۰۱۰
|
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰ 14 May 2018
|
14361 بازدید
|
۲

پس از اتمام برنامه «دورهمی» هنوز زمان ضبط برنامه فروش اجناس این موزه مشخص نشده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، گروه تولید برنامه «دورهمی»پس از پخش سری دوم این برنامه تلویزیونی و حادثه زلزله کرمانشاه سرپل ذهاب، تصمیم گرفتند تا عوائد فروش اجناس موزه دورهمی را به نفع زلزله زده ها به مزایده بگذارند.

مهران مدیری همیشه در آخرین سوال خود در برنامه «دورهمی»وسیله‌ای را به عنوان یادگاری از مهمان خود دریافت و به موزه دورهمی اهدا می کرد تا هزینه فروش آنها صرف امور خیریه و عام المنفعه شود.

براساس این گزارش و با توجه به پیگیری های انجام شده، بعد از اتمام سری سوم برنامه «دورهمی» هنوز خبری از ضبط برنامه فروش اجناس موزه دورهمی نیست و کارهای آن انجام نشده است. شنیده شده حتی برخی از مهمان های این برنامه هنوز هدایای خود را به دست برنامه سازان دورهمی نرسانده و موزه تکمیل نشده است.

لازم به ذکر است؛ برنامه تلویزیونی «دورهمی» به کارگردانی و اجرای مهران مدیری، تهیه کنندگی سید مصطفی احمدی و با بازی سروش جمشیدی پس از نوروز 97 به اتمام رسید.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۴
تو چقدر ساده ای تابناک ـ
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۴
چقد تو تیزی ناشناس
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟