آخرین خبرتحریم‌های جدید دولت ترامپ علیه ایران پس از شکست انتخاباتی
3بازدید
۰

واکنش اردوغان به جنایات اخیر رژیم صهیونستی

رئیس جمهوری ترکیه گفت که اگر مسلمان‌ها امروز نتوانند از قبله اول خود دفاع کنند، در آینده از مکه هم نخواهد توانست دفاع کنند.

واکنش اردوغان به جنایات اخیر رژیم صهیونستی

رئیس جمهوری ترکیه گفت که اگر مسلمان‌ها امروز نتوانند از قبله اول خود دفاع کنند، در آینده از مکه هم نخواهد توانست دفاع کنند.

به گزارش فارس، «رجب طیب اردوغان» جمعه با شرکت در راهپیمایی میلیونی استانبول، در واکنش به افتتاح سفارت آمریکادر شهر قدس گفت که قدس تنها شهر نیست، بلکه قدس سمبل، اتحان و قبله است.

او که در میدان «توپ قاپی» استانبول سخنرانی می‌کرد، گفت: «اگر امروز نتوانیم از قبله اول خود دفاع کنیم، نمی‌تواند مطمئن بود که در آینده بتوان از مکه حمایت کرد».

رئیس جمهوری ترکیه گفت که نه تنها جهان اسلام در آزمون قدس شکست خورده بلکه همه انسانیت در ماجرای قدس شکست خورده‌اند.

اردوغان تصریح کرد که رژیم اسرائیل از سال 1947 هر چه دلش می‌خواهد در فلسطین انجام می‌دهد و امروز بدون هیچ نگرانی‌ای به اقدامات خود ادامه می‌دهد.

رئیس جمهوری ترکیه گفت: «بگذارید به صراحت سخن بگویم، مسلمانان آن قدر که در درگیری‌های داخلی خود با یکدیگر دشمنی دارند، در برابر دشمنان خود شهامتی ندارند».

او با بیان اینکه تنها زبانی که ظالم صهیونیستی می‌فهمد، زبان قدرت است، تأکید کرد: «مسلمانان نباید در برابر ظالمان به دعا کفایت کنند، بلکه به سلاح و ارتش‌ها نیاز دارند».

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.