آخرین خبرتماس ترامپ و نتانیاهو با تمرکزیت بر ایران
0بازدید

حماس، توافق با اسرائیل را تکذیب کرد

نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی "حماس" در غزه اخبار منتشر شده در رسانه‌ها درباره مذاکرات مبادله اسرای جدید را تکذیب کرد.

نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی "حماس" در غزه اخبار منتشر شده در رسانه‌ها درباره مذاکرات مبادله اسرای جدید را تکذیب کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، خلیل حیه خاطرنشان کرد که این اخبار در راستای تلاش‌های مقامات صهیونیستی برای فریب افکار عمومی جامعه صهیونیستی منتشر می‌شود.

گفتنی است که رسانه‌های صهیونیستی اعلام کرده بودند که طرف میانجی مصری به رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که جنبش حماس موافق مذاکرات عمیقتر درباره مبادله اسرا در قالب حفظ آرامش اوضاع در غزه است، اما این مساله منوط به آزادی اسرای فلسطینی دربند زندان‌های صهیونیستی است.

بنیامین نتانیاهو،‌ نخست وزیر رژیم صهیونیستی قبلا گفته بود، از مصر و آلمان خواسته تا نزد حماس به منظور بازگرداندن اسیران اسرائیلی از غزه میانجی‌گری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.