آخرین خبرساخت افزایشی؛ مسیر تازه فولاد مبارکه برای خلق کسب‌وکارهای جدید و تحول در تولید صنعتی
4بازدید

تضعیف ارزش دلار قیمت طلا را ۴ دلار افزایش داد

امروز در بازاهای جهانی قیمت طلا تحت تاثیر تضعیف ارزش دلار، انتشار آمارهای ضعیف از رشد اقتصادی آمریکا و نیز احتمال تشدید جنگ تجاری آمریکا و چین ۴ دلار در هر اونس بالا رفت.

امروز در بازاهای جهانی قیمت طلا تحت تاثیر تضعیف ارزش دلار، انتشار آمارهای ضعیف از رشد اقتصادی آمریکا و نیز احتمال تشدید جنگ تجاری آمریکا و چین ۴ دلار در هر اونس بالا رفت.

به گزارش فارس، امروز در بازارهای جهانی قیمت طلا 3.9 دلار افزایش یافت و هر اونس از این فلز به قیمت 1304 دلار و 80 سنت معامله شد.

قیمت فلز زرد امروز در کمترین زمان 1301 دلار و 40 سنت و در بیشترین زمان 1306 دلار و 60 سنت معامله شد.

قیمت فلز گرانبها امروز نسبت به یک ماه گذشته 1.2 دلار و نسبت به یک سال گذشته 36.2 دلار با افزایش همراه شد.

در گروه سایر فلزات گرانبها هم نقره با رشد 7 سنت هر اونس 16.55 دلار به فروش رفت.

فلزات گرانبهای پلاتینوم و پالادیوم هم افزایش‌هایی به ترتیب 6 و 2 دلار را تجربه کردند.

خبرگزاری رویترز نوشت: قیمت طلا روز پنج‌شنبه با فاصله گرفتن ارزش دلار از بیشترین میزان 6.5 ماه گذشته باعث تقویت طلا شد.

ارزش دلار که طی چند هفته گذشته با افزایش بیش از اندازه‌ای مواجه شده بود امروز تا حدودی کاهش یافت و همین عاملی برای تقویت قیمت طلا شد.

تضعیف ارزش دلار طلا را برای خریداران با دیگر ارزها ارزان‌تر می‌سازد بنابراین تقاضا در بازارهای جهانی بالا رفته و قیمت افزایش می‌یابد.

عامل دیگر تقویت دلار افزایش تداوم جنگ تجاری آمریکا و چین است. به رغم مذاکرات اخیر بین دو کشور که تصور می‌شد این تنش‌ها تا حدود زیادی فروکش یابد اما هنوز ابهامات زیادی در این باره وجود دارد.

مقامات چین روز گذشته اعلام کردند اگر آمریکا نخواهد این جنگ را تمام کند ما آماده شروع دوباره هستیم.

جنگ تجاری آمریکا علیه چین با اعمال سیاست‌های تعرفه‌ای طی یک ماه گذشته آغاز شد.

آمریکا ابتدا تعرفه‌های 25 و 10 درصد برای فلزات فولاد و آلومینیوم وضع کرد و پس از آن تصمیم گرفت برای خودروهای وارداتی و دیگر کالاها تعرفه وضع کند که البته با واکنش متقابل چینی‌ها هم مواجه شد.

مسئله سوم در افزایش قیمت طلا انتشار آمارهایی از اقتصاد آمریکا است که نشان می‌دهد از رشد هفته‌ها و ماه‌های گذشته عقب‌نشینی کرده و همین عامل هم تضعیف ارزش دلار را رقم زد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.