آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
1بازدید
۰

ادعای رژیم صهیونیستی درباره هدفگیری زیر دریایی‌های حماس

ارتش صهیونیستی مدعی شد که گروهی از "زیردریایی‌های هدایت شونده" جنبش حماس را که این جنبش قصد داشت از آنها برای عملیات‌های دریایی خود استفاده کند، هدف قرار داده است.

ارتش صهیونیستی مدعی شد که گروهی از "زیردریایی‌های هدایت شونده" جنبش حماس را که این جنبش قصد داشت از آنها برای عملیات‌های دریایی خود استفاده کند، هدف قرار داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از المیادین، روزنامه صهیونیستی "تایمز آو اسرائیل" گزارش داد، ارتش صهیونیستی مدعی شده که تعدادی از زیردریایی‌های متعلق به جنبش حماس را هدف قرار داده است.

این پایگاه صهیونیستی خاطر نشان کرد که «ارتش صهیونیستی از مدت‌ها قبل اعتقاد داشت که جنبش حماس توانمندی دریایی خود را چه از لحاظ فناوری مانند زیردریایی‌های هدایت شونده و چه از لحاظ آموزش "قورباغه های بشری" به منظور نفوذ از دریا به کشتی‌های صهیونیستی توسعه داده است.»

در همین راستا، یک افسر نیروی دریایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «حماس با جدیت در حال توسعه توانمندی‌های دریایی خود است.»

تایمز آو اسرائیل اعلام کرد که حماس می‌تواند این زیردریایی‌ها را برای حمله به اهداف صهیونیستی در دریا؛ از جمله سکوهای استخراج گاز طبیعی و کشتی‌های غیرنظامی و حتی کشتی‌های نیروی دریایی رژیم صهیونیستی استفاده کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.