آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
2بازدید
۰

ائتلاف آمریکایی مواضع «حشد شعبی» را بمباران کرده است

«فردوس العوادی» نماینده پارلمان عراق در سخنانی اعلام کرد که جنگنده های ائتلاف آمریکایی مواضع حشد شعبی را در مرزهای مشترک سوریه و عراق، بمباران کرده اند.

«فردوس العوادی» نماینده پارلمان عراق در سخنانی اعلام کرد که جنگنده های ائتلاف آمریکایی مواضع حشد شعبی را در مرزهای مشترک سوریه و عراق، بمباران کرده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه سومریه نیوز، «فردوس العوادی» عملکرد ائتلاف بین المللی به اصطلاح ضد داعش در عراق را به باد انتقاد گرفت.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص اعلام کرد: جنگنده های ائتلاف آمریکایی مواضع حشد شعبی را در مرزهای مشترک سوریه و عراق، بمباران کرده اند.

این نماینده پارلمان عراق از دولت بغداد خواست تا هرچه سریعتر مقدمات توقف عملیات های ائتلاف آمریکایی در این کشور را فراهم سازد.

العوادی همچنین اعلام کرد: هر روز که می گذرد، نقشه ها و نیت های شوم ائتلاف آمریکایی و توطئه های آن علیه نیروهای مخلص عراقی، بیشتر آشکار می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.