آخرین خبرفوری‌ترین هدف ما خاتمه جنگ با ایران است
3بازدید
۰

وزش باد شدید و افزایش دما در برخی استان‌ها

سی در دو روز آینده در غالب مناطق کشور آسمان صاف و آفتابی و روند افزایش تدریجی دما پیش بینی می شود.

سی در دو روز آینده در غالب مناطق کشور آسمان صاف و آفتابی و روند افزایش تدریجی دما پیش بینی می شود.

به گزارش میزان،بر اساس اعلام سازمان هواشناسی و براساس تحلیل آخرین نقشه های هواشناسی در دو روز آینده در غالب مناطق کشور آسمان صاف و آفتابی و روند افزایش تدریجی دما پیش بینی می شود.

امروز و فردا در ساعات بعد از ظهر در برخی مناطق شمالی آذربایجان غربی، برخی مناطق شمالی خراسان رضوی، گلستان، ارتفاعات البرز در سمنان و شمال شرق تهران رشد ابر و رگبار پراکنده باران گاهی وزش باد و احتمال رعد و برق پیش بینی می‌شود.

وزش باد شدید و افزایش تدریجی دما در برخی استان‌ها/خبری از سامانه بارشی نیست

همچنین در ساعات بعد از ظهر یک شنبه و دوشنبه در برخی نواحی سیستان و بلوچستان افزایش ابر ، رگبار پراکنده و رعد و برق و وزش باد رخ خواهد داد. شایان ذکر است امروز و فردا در استان‌های ایلام خوزستان و کرمانشاه و در برخی مناطق شرق و شمال شرق کشور وزش باد شدید پیش بینی می‌شود که در برخی مناطق این استان‌ها همراه با خیزش گرد و خاک خواهد بود.

همچنین طی دو روز آینده در قم و جنوب سمنان بواسطه وزش باد نسبتا شدید احتمال گرد و خاک وجود خواهد داشت . فردا و پس فردا خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.